SNS

Hoe klimaatneutraal is Nederland?

  • 3 december 2019
  • 0 Reacties
  • 16823 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Allemaal naar klimaatneutraal
De Volksbank (ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS) zet zich in voor de hele Nederlandse samenleving. Dit zie je onder andere terug in het duurzaamheidsbeleid. Met veel ambitie werken we aan dit doel: als eerste bank in Nederland in 2030 volledig klimaatneutraal zijn.

Maar hoe?
Om alle investeringen van de Volksbank volledig klimaatneutraal te maken, verlenen we alleen kredieten aan projecten en organisaties die voldoen aan onze duurzaamheidscriteria. We beleggen alleen in obligaties van landen en organisaties die hieraan voldoen. Én we helpen Nederlanders met het verduurzamen van hun woning.

In balans
Met de vraag 'Hoe klimaatneutraal ben jij? zijn we de straat op gegaan. We ontkomen er niet aan dat ons gedrag soms ook negatieve gevolgen heeft, maar daar staan steeds vaker ook goede acties tegenover. Als deze 2 in balans zijn ben je klimaatneutraal. In de video vertellen mensen hoe klimaatneutraal zij zijn. En blijkt dat veel mensen nog niet weten dat je door de keuze van je bank op een makkelijke manier positief bijdraagt aan een betere wereld.
 

 

Wat is jouw bijdrage?
Ook je eigen gedrag en verbruik heeft een grote impact. We zijn benieuwd wat jij doet in, op of naar je werk om bij te dragen aan een duurzame omgeving. Hoe klimaatneutraal ben jij?


0 reacties

Geen reactie

Reageer