SNS

Vakantie voor de boeg? Zet je pas aan en gaan!

  • 31 juli 2019
  • 0 Reacties
  • 21513 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4
Oui Oui
Voor veel mensen is het nog steeds lekker vakantie. In Nederland zijn we eraan gewend dat we overal met onze betaalpas kunnen betalen, maar dat is niét in elk land zo. Als je bijvoorbeeld buiten Europa reist is het in sommige landen niet mogelijk om met een betaalpas te betalen. Zoek vooraf uit waarmee je op je vakantiebestemming kunt betalen en neem eventueel ook contant geld mee.


Buiten Europa?
Je betaalpas staat automatisch uit voor landen buiten Europa. Zet je pas daarom voor vertrek aan. Tijdens je vakantie wil je immers het gezellig hebben en ongelukkige situaties voorkomen. Stel je voor. Gauw een boodschapje doen, werkt je pas niet. Ga je contant geld pinnen, staat er achteraf op het bonnetje dat je rente hebt betaald. Nou moe! Om je vooraf te helpen hebben we een overzicht met alle punten waar je op moet letten als je in het buitenland wil betalen.

Heb je het leuk gehad?
Ben je al op vakantie geweest en vind je het leuk om erover te vertellen? Grijp je kans, we kijken uit naar jouw verhaal over wat je hebt meegemaakt deze zomer.

0 reacties

Geen reactie

Reageer