SNS

Zit de - jongere - geldbaas er nog lekker bij?

  • 22 augustus 2019
  • 0 Reacties
  • 23309 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4
Serieus
Vanaf je 18e krijg je steeds vaker te maken met administratieve 'regeldingen'. Een eigen telefoon heb je waarschijnlijk al eens aangeschaft, maar op een gegeven moment ga je studeren, een huurcontract afsluiten voor je kamer en noem het maar op. Handig als je dan weet wat erbij komt kijken. Prijzen vergelijken, voorwaarden lezen, wachtwoorden veilig bewaren, dat soort zaken. Een beetje geldbaas regelt zijn geldzaken goed.


Alles in de app
Jongeren voelen zich vaak minder verbonden met hun bank dan de oudere generatie. Zij willen bijvoorbeeld een goede mobiele app, goede digitale dienstverlening en goede voorwaarden. Helemaal geen gekke wensen. Je wilt het gevoel hebben dat een bank snapt waar je behoefte aan hebt, nietwaar?

Hoe zit jij erbij?
Geld uitgeven is makkelijk. Goed met geld omgaan, is vaak moeilijker. Omdat het belangrijk is dat je inzicht hebt in je portemonnee, hebben we vast de kosten en bespaartips op een rijtje gezet. We zijn benieuwd naar jouw ervaring: heb jij je geldzaken op orde en hoe heb je dat gedaan? Laat een reactie achter en deel je tips.

0 reacties

Geen reactie

Reageer