SNS

10 vragen aan eRik19

  • 2 april 2015
  • 2 Reacties
  • 11402 Keer bekeken

eRik19 is een actief communitylid en werd in februari uitgeroepen tot communitylid van de maand. Erik is een hardwerkende man die het leuk vindt om kennis te delen.
Lees de hele blogpost

2 reacties

Hoi Erik (Wanda),
Leuk intervieuw, wordt je weer een beetje wijzer van de man die soms allelij handigheidjes zomaar even te voorschijn tovert :).
Zo kan ik het bijv. woordenboek weer gebruiken bij het opstellen van een bericht.
Het leuke van de community is vnl de "vaste kern" die je steeds weer speekt, tegenkomt. Erik heeft z´n plekje daarin zeker veroverd. 
Groet,
Ben 🆒
Hey Pcrtje, toch leuk dat interview met je vader! Nu je andere brors/zussen en je moeder nog op de community laten melden en we kennen dan het hele gezin. Ik zie er nu al naar uit. Wat is de (diepere) betekenins van je avatar?

@erik Nice interview. Goed idee om elke week/maand een kort bericht eruit laten gaan met de nieuwste topics. Hopelijk wordt dat snel ingevoerd. Nu kun je zelf wel kijken welke nieuwe reacties er zijn na je laatste inlog, maar dat is toch anders dan de nieuwste topics.

Ook vind ik het laatste erg leuk: De vraag aan Wanda. Zo hebben we ook al de schaal van Wanda. Wanneer zou de motor van Wanda er komen?

Allen: good goan en tot een volgende keer.:)

Reageer