SNS

Een plek(je) onder de zon

  • 12 augustus 2015
  • 5 Reacties
  • 14587 Keer bekeken

Badge +1
  • Oud SNS Medewerker
  • 928 reacties
Sinds deze week heb ik de sleutels van mijn eigen huis. Ik mag het zeker een mijlpaal in m’n leven noemen. Van (ex)studentenhuis naar een plek helemaal voor mezelf alleen.
Lees de hele blogpost

5 reacties

Gefeliciteerd Kirsty!Lekker genieten of moet er nog veel gebeuren?
Let op markt ontwikkelingen. Waarschijnlijk binnen 10jr weer verkopen, in elk geval voor een nieuwe "down" periode. Lijkt erop dat je dan flinke "winst" (of heet dat nu rendement?) kunt maken.

In elk geval gefeliciteerd met de key´s. Groet,

Ben 🆒

Ps. Het hebben van een key is eigenlijk ook een hele verantwoordelijkheid! :)
Badge +1
@ Fbbarth:Dankjewel! Ik wil de badkamer verbouwen en ben nu bezig met van één kamer twee kamers te maken.@ Ben:Het woonplezier staat voorop, maar wat extra centen op de bank na de verkoop zou wel mooi meegenomen zijn. Ik verwacht dat dat wel goed kom, als ik nu hier (in Amsterdam) om me heen kijk.P.S. Ik voel me erg volwassen en verantwoordelijk met m’n sleutels 😉.
Kirsty, allereerst gefeliciteerd. Het is er dan toch van gekomen. Mooi.

Het bevreemdt mij zeer dat 1) je je eigen notaris niet mocht kiezen en 2) dat het energielabel niet duidelijk vermeld was.

1) normaal is de kopende partij degene die bepaalt bij welke notaris de aktes passeren. Ik vermoed inderdaad een opzetje van de makelaar. En als je heel hard zou aandringen, dat ie dan zou toegeven dat je je eigen notaris kunt kiezen.

2) is mijns inziens een foutje van de makelaar. Het behoort tot zijn taak dat juist dit soort zaken goed aankomen bij de notaris, zodat die een goede akte kan opmaken. Misschien nog eens bespreken met de makelaar?

Vermoedelijk wijst ie alles af, want hij heeft zijn zaakje gedaan en de centen binnen. (Negatieve) reacties op social media willen dan nog wel eens helpen.Anyway, heel veel woonplezier.PS: fluit jouw sleutel terug als je zelf aan het fluiten bent? 😃
Gefeliciteerd met je huisje Kirsty!

Reageer