SNS

Koopt jouw kind deze maand een robot of ruilkaarten?

  • 3 februari 2020
  • 0 Reacties
  • 5184 Keer bekeken

Reputatie 3
Badge +1

Je kunt je geld maar één keer uitgeven, luidt een wijs gezegde. Daarom is het goed om te weten over welke uitgaven jouw kinderen deze maand nadenken. We zochten het uit en zetten de uitkomsten voor je op een rij. Van robots (ja echt!) tot een robuuste camera.  


Je kinderen hebben L.O.L. met spaar- en ruilkaarten  
Als we kijken naar de enorme hype van de wereldberoemde Pokémon-kaarten, dan voorspellen we een nieuwe trend voor februari 2020: de ruilkaarten van de bekende L.O.L. figuren. Want sparen, ruilen én populaire figuren zijn een gouden drie-eenheid. De zogenoemde # Glamlife kaarten worden bewaard in een speciale bewaarmap. Er zijn Glitter -, Neon Bright , Magic Move - en Fantastic Plastic -kaarten. Deze kaarten gebruiken kinderen om ‘poppenkaarten’ mee aan te kleden. De eerste uitgave wordt het startpakket mét verzamelmap.  


 Het spaargeld gaat naar slimme speelgoedrobots  
Je kind kan natuurlijk elke maand iets anders kopen… of hij of zij kan geld opsparen en uitgeven aan iets dat écht cool is. Een robot bijvoorbeeld. En dat doen veel goede spaarders dan ook deze maand, want robots zijn ‘hot’. Een kant-en-klare of een die nog in elkaar gezet moet worden. Of een robot die programmeerbaar is, voor de echte slimmeriken. Zo bestaat er een robot die met de smartphone te besturen is en objecten op zijn dienblad draagt. We hebben nog niet geprobeerd of hij ook luistert naar ‘ruim mijn kamer op’. Maar dat zou handig zijn, nietwaar?  
 
Creatieve kinderen knutselen met kwaliteitspotloden  
Is jouw kind een echte knutselkoning(in)? Grote kans dat de gespaarde euro’s deze maand worden besteed aan bijzondere stiften en (kalk-pastel)kleurpotloden. Er wordt niet bezuinigd op kwaliteit, want alleen door te investeren genieten kinderen langer van hun materiaal en kunnen zij de mooiste dingen maken. Maar wat maakt je kind dan? Dat kan van alles zijn. Van kunstwerken in bullet journals (schriftjes met puntjes) tot gekleurde wallpapers voor de smartphone. Dé inspiratiebron voor creatieve kids: teken-tutorials op Pinterest en YouTube.  


Vloggen kan niet zonder een eigen ‘Action Cam’  
Vroeger waren we blij met een wegwerpcamera, maar anno 2020 sparen kinderen voor een professionele camera die bijna onverwoestbaar is. Om mee te vloggen en om avonturen mee vast te leggen. De spaarpot wordt omgekeerd voor een zogeheten Action Cam. Met een waterdichte behuizing en een drijvende handgreep om foto’s en video’s te maken tijdens het zwemmen. Omdat de camera tegen een stootje kan, worden ook skateboard- en BMX-stunts vastgelegd. Groot voordeel aan deze uitgave: alles wat je kind uitspookt staat vastgelegd.  
 


0 reacties

Geen reactie

Reageer