SNS

Mobiel klant worden, iets voor jouw vrienden of familie?

  • 17 oktober 2014
  • 12 Reacties
  • 12410 Keer bekeken

Nodig familie en vrienden uit onze nieuwe app te testen waarmee je een SNS Betaal- of Spaarrekening opent.
Lees de hele blogpost

12 reacties

Ik kreeg zojuist een berichtje dat we ook testers zoeken voor deze app die in het bezit zijn van een iPhone of iPad2 of hoger. Ken je iemand die het leuk vindt om een nieuwe app te testen en nog geen klant is van SNS? Stuur dit bericht dan door.
De nieuwe app zou toch pas in December uitkomen?
Reputatie 2
Dat is de nieuwe app voor Windows Phone 8.1 volgens mij, die in december uit gaat komen 😉
Het gaat hier inderdaad niet om een nieuwe versie van de Mobiel Bankieren App. Maar voor een nieuw ontwikkelde app waarmee je eenvoudig klant kan worden bij SNS. Deze app wordt nadat je klant bent geworden je Mobiel Bankieren App.

Mocht je iemand kennen die nog geen klant is bij SNS, dan horen we het graag. We kunnen nog een aantal testers gebruiken!
Reputatie 2
Het gaat hier inderdaad niet om een nieuwe versie van de Mobiel Bankieren App. Maar voor een nieuw ontwikkelde app waarmee je eenvoudig klant kan worden bij SNS. Deze app wordt nadat je klant bent geworden je Mobiel Bankieren App.

Mocht je iemand kennen die nog geen klant is bij SNS, dan horen we het graag. We kunnen nog een aantal testers gebruiken!


Ik ken wel mensen die nog geen klant zijn bij de SNS Bank, maar eh....geen idee of ze de nieuwe app van de SNS willen testen...ga het wel eens vragen.
Tnx TheVMaster, leuk dat je na wil vragen of ze ons willen helpen met testen!
Inmiddels zijn er 2 potentiele nieuwe klanten die de app gaan testen. Vandaag hebben we de aanmeldperiode voor IOS-gebruikers gesloten. Androidgebruikers kunnen zich deze week nog wel aanmelden. Mocht je dus nog iemand weten voor wie dit wat is, mail dan naar [email]community@sns.nl[/email].
Badge
Geldt dit ook voor het aanmelden voor een ZZP-rekening, of alleen voor een particuliere betaalrekening?
Hallo ReinoutS,

Dit geldt alleen voor een particulier 🙂.
In oktober waren we op zoek naar mensen die een nieuwe functionaliteit wilde testen. Het ging om het openen van een rekening via de Mobiel Bankieren App. Inmiddels staat deze nieuwe functionaliteit live! Met dank aan de testers onder jullie familie en vrienden.

Nieuwe klanten kunnen de app downloaden en daarmee direct een betaal- of spaarrekening openen. Alleen het overmaken van 1 cent blijft een vereiste voor identificatie. Door de uitbreiding kunnen nieuwe klanten in één app klant worden, een product openen én bankzaken regelen. SNS is de eerste bank in Nederland waarbij dit mogelijk is. SNS hoopt hiermee het voor nieuwe klanten eenvoudiger te maken om over te stappen.

Lees het volledige persbericht over het klant worden via de Mobiel Bankieren App.
 Door de uitbreiding kunnen nieuwe klanten in één app klant worden, een product openen én bankzaken regelen. SNS is de eerste bank in Nederland waarbij dit mogelijk is. SNS hoopt hiermee het voor nieuwe klanten eenvoudiger te maken om over te stappen. 

Nice :) . Waar sommige kleintjes toch groot in kunnen zijn!
Een jaar geleden vroegen we jullie mensen aan te dragen om mee te doen aan onze friends & family test van de nieuwe app om een nieuwe rekening te openen. Deze app is nu genomineerd voor de jaarlijkse Accenture Innovation Awards. Dit is een innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producenten, diensten en concepten.

Onze app SNS Betalen staat in de Top 10 van de categorie Personalized Shopping & Paying voor de Accenture Innovation Award 2015; dit is een hele mooie waardering voor onze app.

Help jij ons mee deze prijs in de wacht te slepen? Stam dan hier op onze app: https://innovation-awards.nl/concept/rekening-openen-in-de-app/

Reageer