SNS

Nieuwe service: gratis contant geld storten bij GWK Travelex

  • 13 juni 2013
  • 116 Reacties
  • 46002 Keer bekeken


Toon eerste bericht

116 reacties

[QUOTE=ddbocken;57924]


Maar waarom kan ik geen geld meer storten bij de primera? 


Hoi Ddbocken,

Kun je aangeven bij welke Primera je bent geweest? Als je de adresgegevens stuurt naar [email]webcare@sns.nl[/email], gaan we uitzoeken wat het probleem is.
Hi Ddbocken,

Ik heb zojuist contact gehad met een medewerker bij Primera. Contractueel is vastgelegd met Mr. Pay, de benaming voor de dienst voor het contant betalen van rekeningen, dat het storten van geld alleen voor particulier gebruik is toegestaan. Als je aangeeft dat het om zakelijke inkomsten gaat, mogen zij dit niet accepteren.

Zoals mijn collega Kirsty eerder heeft aangegeven, biedt wellicht onze SNS ZZP Rekening een goed alternatief!
Hallo,

ik heb een zakelijke en prive rekening bij jullie,
zoals hier al meerdere malen is aan gegeven mag/kan ik zakelijk niet storten.
daarnaast heb ik de zaak aan huis,en daar komt Brinks helemaal niet langs.
daarbij vindt ik het geen probleem als er kosten aan verbonden zijn als ik bij Primera zou kunnen afstorten.
ik vindt alles maar zeer omslachtig voor de kleine ondernemer en dien bij deze dan meteen ook een klacht hierover in,
hopende dat er iets concreets mee gedaan wordt.

mvg R 
Badge +1
Hoi Rodjert,

Bedankt voor je reactie. Brink’s komt langs op bedrijfslocatie, wat is de reden dat dit niet lukt? Zzp’ers met een kantoor aan huis kunnen de service van Brink’s niet gebruiken, ben je een zzp’er? Ik ben erg benieuwd naar je reactie, hopelijk komen we er uit.
Welkom op de SNS community trouwens 😃. Heb je het topic ‘Welkom op de community’ al gelezen? In de Koffiekamer kun je je voorstellen en meer over andere leden lezen. We hopen je snel weer te zien.
best sns
ik vind het hooguit  niet acceptable dat je geen geld kan storten bij je bank
ik heber geen woorden voor hoe gek de samenleving is
ik werk in de gezonheidszorg en al die gekte doet mee
ik trek nu alle infussen er uit in plaats dat ik ze er in stop klaar
dat houd in dat iedereen die afhankelijk is van
i
k wil een normale bank waar je gewoon geld kunt storten anders trek ik de infusen er uit in plaats van er in
beroep tegen beroep klaar
Badge +1
Hoi Yvonne,

Welkom op de community. Ik heb je reactie verplaatst naar dit topic, omdat je opmerking hier beter past. Ik begrijp jouw reactie, in dit topic wordt besproken waarom SNS ervoor kiest geen kasfunctie meer te hebben.

Een paar jaar geleden heeft SNS besloten om te stoppen met de service geld storten en opnemen in onze winkels.
Het veilig bewaren van geld in winkels is namelijk heel duur. We bieden deze dienst niet meer zelf aan, maar werken samen met GWK. De kostenbesparing die SNS dit oplevert, geven we aan onze klanten terug in de vorm van een goede spaarrente, of met rente op je betaalrekening van SNS. Contact geld storten zal niet meer bij onze winkels terugkomen.
Naast dit punt kaart je ook nog een ander punt aan over de gezondheidszorg. Als je het interessant vindt om hierover te discussiëren, kun je een topic hiervoor aanmaken op de community.

Om een beetje wegwijs te worden is het leuk om dit topic ‘Welkom op de community’ door te lezen. Mocht je meer willen weten over andere leden en iets over jezelf willen vertellen, kun je dat doen in de Koffiekamer.
ACM

Ben bij GWK geweest en dat gaat prima.
Wel viel me op dat GWK er veel werk mee had, maar de dag erna stond het netjes op de rekening.
Reputatie 3
Badge +1
ACM

Ben bij GWK geweest en dat gaat prima.
Wel viel me op dat GWK er veel werk mee had, maar de dag erna stond het netjes op de rekening.


Hi, hoe bedoel je dat GWK er veel werk mee had? Misschien dat wij dat als feedback aan hen terug kunnen geven. Fijn dat het de dag erna op je rekening stond. 🙂
Ik erger me nogal aan de hoge tarieven van andere banken, en de wachttijd bij het afstorten van geld. Ik moet wekelijks 3 a 4 duizend euro afstorten ivm eigen bedrijf. Is dit aan te raden op het via GWK / zakelijke rekening SNS te doen? Wordt het geld dan via een automaat gestort, of moeten de biljetten tevoren gekopt en uitgeschreven?
Ik erger me nogal aan de hoge tarieven van andere banken, en de wachttijd bij het afstorten van geld. Ik moet wekelijks 3 a 4 duizend euro afstorten ivm eigen bedrijf. Is dit aan te raden op het via GWK / zakelijke rekening SNS te doen? Wordt het geld dan via een automaat gestort, of moeten de biljetten tevoren gekopt en uitgeschreven?


Bij GWK wordt het geld geteld , U moet zich dan legitimeren en dan wordt een afschrift uitgeprint. Dit bewijs van storting  moet U dan bewaren.
De dag erna staat de storting op Uw rekening.
Hallo Jossss4444,

Ik doe graag nog een aanvulling op de informatie van acm-claessens.

Bij een GWK servicepunt kun je tot maximaal € 1500 storten. Bij vestigingen van GWK Travelex is het maximum € 10.000.

Voor het storten van zakelijk contant geld, kun je gebruik maken van Brink’s, zij halen het geld bij je op. Binnen 1 à 2 werkdagen staat het geld dan op de rekening. Kijk voor meer informatie op onze website
Is die € 1500.= bij een GWK servicepunt per dag, per uur, per week? En wie houdt dat bij of controleert dat?
Hoi Blacktomcat,

Je kunt maximaal €1.500 bij een GWK servicepunt en €10.000 bij GWK Travelex per dag storten. Dit wordt door GWK geregistreerd.  
Olaf,  bedankt voor de duidelijke aanvulling.  🙂
kan je bij postkantoor ook geld storten?
kan je bij postkantoor ook geld storten?

Hallo anita0912,
Welkom in de SNS community.
nee dat kan niet. Je kunt hier lezen wat de mogelijkheid is die de SNS biedt.
Groet,
Ben 🆒
Hoi Anita0912,

Welkom op SNS Community. Leuk dat je gelijk een vraag stelt. :)

Je kunt contant geld storten bij GWK. Op onze website vind je de dichtstbijzijnde vestiging in je buurt.

Heb je het topic ‘Welkom op de community’ al gelezen? In de Koffiekamer kun je je voorstellen en meer over andere leden lezen. We hopen je snel weer te zien. 
Prima oplossing van SNS, kunnen ook de kinderen hun spaarpotje legen! Vinden ze leuk!
Gisteren naar het GWK in Zwolle gegaan om geld te storten.
De afgelopen jaren moest dit al erg omslachtig eerst via post nl opsturen naar Arnhem en dan had je je geld twee dagen later op je rekening staan.
Nu hebben wij op advies van onze boekhouder een dubbele rekening genomen een voor zaken en een voor prive.
Dit werkte altijd prima.
Nu kon ik gisteren opeens geen geld meer storten bij het GWK in Zwolle omdat het een zakelijke storting van cash geld was op mijn eigen rekening waar ik zakelijk gewoon belasting over betaal.
Gewoon geweigerd de man aan de balie was zeer vriendelijk maar er schijnen nieuwe eisen te zijn.
Je moet dus gewoon liegen over waarom je geld stort en hoe je eraan komt.
SNS bank wat een heerlijke bank jullie moeten vooral zo doorgaan, sluiten van banken prima maar laat wel ruimte over om mensen hun bankzaken goed te kunnen laten regelen.
Machtige ***bank.
Mijn ouders zijn al overgestapt naar de ING denk dat wij dit ook maar moeten gaan doen.
Hoi Stro68,

Allereerst welkom op SNS Community. Vervelend om te lezen dat de aanleiding hiervoor een negatieve ervaring bij GWK is.

Ik vind het erg spijtig dat het niet gelukt is om je geld te storten. Het klopt dat GWK streng controleert op de herkomst van het te storten geld. Houd er rekening mee dat GWK kan vragen naar de herkomst en bestemming van het te storten bedrag. Dit zijn zij als financiële dienstverlener wettelijk verplicht. Bijvoorbeeld door de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme, meer hierover lees je op de website van de Belastingdienst. Stortingen vanuit zakelijke herkomst worden door GWK niet geaccepteerd.

Ik zou het jammer vinden als je hierdoor overstapt naar een andere bank. Helemaal omdat je aangeeft dat SNS banken sluit. Deze week is juist in het nieuws dat SNS als enige juist méér filialen opent.

Om een beetje wegwijs te worden is het leuk om dit topic ‘Welkom op de community’ door te lezen. Mocht je meer willen weten over andere leden en iets over jezelf willen vertellen, kun je dat doen in de Koffiekamer.
Badge
Stortingen vanuit zakelijke herkomst worden door GWK niet geaccepteerd.


Prima Dennis, maar wat moet deze klant dan wel doen om zijn zakelijke storting geaccepteerd te krijgen?
Badge
Het is natuurlijk te triest voor woorden dat de SNS Bank zo diep gezonken is.
Stro68 zou eens contact kunnen opnemen met een Regio Bank in zijn plaats/omgeving.
Dan leun je toch nog tegen de SNS aan met vrijwel overeenkomende diensten maar wel de mogelijkheid je contante geld af te storten.
Hoi ReinoutS en Stro68,

Ik leg graag uit hoe je met een zakelijke rekening wel geld kunt storten. Als je een bedrijfslocatie hebt, kun je contant geld laten ophalen door het waardetransport van Brink’s. Binnen 1 à 2 werkdagen staat het geld op je SNS zakelijke rekening. Op onze website vind je hierover meer informatie.

Als je ZZP'er bent met kantoor aan huis, kun je geen gebruik maken van de service van Brink's. Heb je als ZZP'er contant geld ontvangen naar aanleiding van een opdracht? Dan kun je dit beschouwen als een privé ontvangen zakelijk bedrag. Hiervoor kun je een privéstorting doen en vervolgens overboeken naar je zakelijke rekening.
Had ik al die maanden niet mee gekregen! Een welkome aanvulling (lees herstelling) van de banken service.  Had ik de community maar eerder ontdekt 🆒
Badge +1
Haha Niek,

Wat een leuke conclusie 😃.
Heb je onze uitlegfilmpjes op Youtube ook al ontdekt?

Om toch een beetje on topic te blijven; sinds vandaag staat dit filmpje online. Reporter Lars onderzoekt waarom je bij SNS geen contant geld meer kan storten, en waarom dit wel gratis kan bij het GWK.

Reageer