SNS

Overstappen van bank in de SNS Mobiele Overstapwinkel in Amsterdam

  • 1 maart 2016
  • 0 Reacties
  • 12312 Keer bekeken

  • Oud Moderator
  • 903 reacties
Na het succes van de eerste SNS pop-up stores in Rotterdam en Den Haag, hebben we op zaterdag 27 februari de deuren geopend van de volgende pop-up store in Amsterdam. In deze tijdelijke winkel laten we zien dat SNS bankieren normaal maakt en dat het overstappen naar een andere bank heel eenvoudig is.

Mobiele Overstapwinkel


Van 27 februari t/m 27 maart gaan we zowel SNS als de Overstapservice op een bijzondere manier presenteren. We maken gebruik van de huidige mobiele bus, die we voor een periode van 4 weken transformeren in de SNS Mobiele Overstapwinkel. Onze medewerkers van de mobiele winkel gaan graag met passanten in gesprek over SNS onder het genot van een gratis beker warme chocolademelk. We laten de mensen ervaren dat wisselen van bank echt loont en niet ingewikkeld hoeft te zijn.Ervaringen met de eerste SNS pop-up stores


We hebben gemerkt dat klanten enthousiast waren over het initiatief van de SNS Overstapwinkel in Rotterdam en Den Haag. De laagdrempeligheid om binnen te stappen en het persoonlijk contact is iets wat klanten waarderen. Hierdoor laten wij als bank zien dat wij heel normaal zijn. Daarnaast hebben we pilots gedaan met nieuwe processen, zoals het direct meegeven van de digipas.

Overstappen wordt beloond


In de SNS Mobiele Overstapwinkel heb je de mogelijkheid om SNS Betalen en de Overstapservice aan te vragen. Stap je over in de Overstapwinkel, dan krijg je een HEMA-cadeaupakket t.w.v. € 100.

De mobiele winkel vind je op het Bijlmerplein in de nabijheid van twee supermarkten en is van maandag t/m zaterdag geopend. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de SNS Mobiele Overstapwinkel? Kom gerust even langs.

0 reacties

Geen reactie

Reageer