SNS

SNS Klantendag

  • 21 juli 2015
  • 9 Reacties
  • 14926 Keer bekeken

Het beste van twee ‘normale’ werelden

Op maandag 6 juli werden we bij SNS op de Croeselaan vergezeld door hooggeëerd publiek: klanten. Niet zomaar klanten, maar klanten die ons weleens van wat dichterbij wilden bekijken. Ze kwamen uit alle windstreken, van de zuidelijke Zuid-Hollandse eilanden tot aan het noordelijke platteland.

Lees de hele blogpost

9 reacties

Leuk over deze dag te lezen. Voor de 13e augustus ook een leuke en zinvolle dag gewenst.

Groet,

Ben 🆒
Wat een leuke publicatie, het was inderdaad een hele gemoedelijke en vooral interessante dag. Heel apart en nieuw voor Nederland, zo als het eigenlijk moet zijn, nietwaar?
Bovenstaand verhaal geeft een goede indruk van een gezellige middag.Ik vond het erg leuk om mensen persoonlijk te spreken en de sfeer was uitstekend!
Badge +1
Wegens een klein technisch probleempje, plaats ik dit namens Esther:Hoi leden,@BigBen Bedankt, Ben. Daar gaan we helemaal voor.@Berlinda van Zon We proberen in ieder geval een goed voorbeeld voor onszelf te zijn, Berlinda 🙂. Fijn dat je de dag ook zo hebt ervaren, ook mede mogelijk door jullie en jou natuurlijk.@ingrid211 Helemaal mee eens, Ingrid. Het was een mooie middag. En we hebben nog een onverwachte link ook: gescheiden afval. Is de kliko inmiddels al vol, dankzij de buurvrouw? ;)
Nou, het valt reuze mee met de kliko! Af en toe komt er wat afval van de buren, bij ons zit er altijd zó weinig in dat er best iets van anderen bij kan/mag!Wel jammer dat wij bij de rondleiding een beetje in tijdnood kwamen, wat was ik graag naar de 13e etage geweest!!!

Ik neem aan dat je vandaaruit een schitterend uitzicht hebt over de stad?Welke leuke medewerkers zitten op die etage? Dan maak ik gebruik van mijn koffie-kaart :DAlvast fijn weekend allemaal!
Wel jammer dat wij bij de rondleiding een beetje in tijdnood kwamen, wat was ik graag naar de 13e etage geweest!!! Ik neem aan dat je vandaaruit een schitterend uitzicht hebt over de stad?Welke leuke medewerkers zitten op die etage? Dan maak ik gebruik van mijn koffie-kaart :DAlvast fijn weekend allemaal!
Hoi Ingrid,Bedoel je de 17e etage? Als je je koffiekaart wilt inzetten ben je van harte uitgenodigd om eens van het uitzicht te genieten 🙂. Jij ook een fijn weekend.
Wel jammer dat wij bij de rondleiding een beetje in tijdnood kwamen, wat was ik graag naar de 13e etage geweest!!! Ik neem aan dat je vandaaruit een schitterend uitzicht hebt over de stad?Welke leuke medewerkers zitten op die etage? Dan maak ik gebruik van mijn koffie-kaart :DAlvast fijn weekend allemaal!
Hoi Ingrid,Bedoel je de 17e etage? Als je je koffiekaart wilt inzetten ben je van harte uitgenodigd om eens van het uitzicht te genieten 🙂. Jij ook een fijn weekend.Oeps, heb ik het verkeerd gelezen (13e ipv 17e)!Is het uitzicht daar nog mooier? Dan ga ik toch een keer mijn koffiekaart inzetten.
Oeps, heb ik het verkeerd gelezen (13e ipv 17e)!Is het uitzicht daar nog mooier? Dan ga ik toch een keer mijn koffiekaart inzetten.
Het uitzicht over Utrecht is wonderschoon. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie en een geniet-momentje 😉.
Beste leden,Deze film is gemaakt tijdens de SNS Klantendag en wil ik graag met jullie delen. :)

Reageer