SNS

Terugblik webinar en laatste ontwikkelingen SNS Fundcoach

  • 26 augustus 2015
  • 0 Reacties
  • 7690 Keer bekeken


Op 2 december vond het webinar over de overname van SNS Fundcoach door Binck plaats. Voor wie dit webinar heeft gemist geven we hier op de community een terugblik en informeren we over de laatste ontwikkelingen.

Terugblik op het webinar

Om de vragen over de overname van SNS Fundcoach te beantwoorden, was er op

2 december een webinar. Ongeveer 400 deelnemers stelden in dit uur ruim 335 vragen. De vragen gingen vooral over de toekomstige mogelijkheden van het platform en over het tarief dat klanten gaan betalen bij Binck.Zowel SNS Bank als Binck hebben deze interactieve sessie als zeer nuttig ervaren. En de deelnemers ook, blijkt uit de evaluatie. Heb je het webinar gemist en ben je benieuwd wat er is besproken? Dan kun je het nog terugkijken via deze link.

Wat ga je betalen bij Binck?

Natuurlijk wil je weten wat je gaat betalen voor je beleggingen bij Binck. Binck heeft de exacte tarieven op dit moment nog niet vastgesteld. Je kunt ervan uitgaan dat in de meeste gevallen de tarieven tenminste gelijk of lager zullen zijn dan het huidige tarief van SNS Bank.

Jouw suggesties voor het nieuwe platform

Om je goed van dienst te zijn, gaat Binck een nieuw platform ontwikkelen. Wil je meedenken over het nieuwe platform? Dan zijn je suggesties van harte welkom. Je kunt ze geven in de enquête. Alvast hartelijk bedankt!

Meer informatie

We houden je natuurlijk op de hoogte van de overgang naar Binck in 2014. Heb je op dit moment vragen of wil je meer weten? Laat dan een reactie achter of bel dan met SNS Klantenservice op 030 - 6333001. We helpen je graag.

This topic has been closed for comments