SNS

Uitnodiging webinar overname SNS Fundcoach

  • 22 november 2013
  • 2 Reacties
  • 459 Keer bekeken

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over de overname van SNS Fundcoach door BinckBank. Maandag 2 december organiseren we daarom een webinar. Dit interactieve webinar wordt gepresenteerd door Ton Timmerman (directeur SNS Bank) en Guido van Aubel (directeur BinckBank).
Lees de hele blogpost

2 reacties

Jullie hebben ten koste van de klant gesuggereerd dat er een nieuwe site in de maak was en ondertussen is de zaak doorverkocht aan Binckbank. Het laten voortbestaan van snsfundcoach tot aan de overname door de Binckbank was in het belang geweest van de klanten, maar daar is het jullie niet om begonnen. Nu moeten we twee keer met veel ellende veranderen.
Ik dacht dat jullie kernactiviteit het ontvangen van staatssteun was??
Beste bankroet,

Het samenvoegen van SNS Fundcoach in MijnSNS is een proces dat al ver voor de beslissing tot verkoop van Fundcoach was gestart.
Het proces was al in een zover gevorderd stadium dat dit niet meer teruggedraaid kon worden op het moment dat BinckBank zich als koper aandiende.

Wanneer je verder vragen hebt over de overname van Fundcoach door BinckBank, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan de webinar.
Mogelijk dat daar al veel van je vragen worden beantwoord, en mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je ze direct stellen.
Aanmelden voor de webinar kan via de link in de blogpost van Lindsay. 

Groeten,
Storm

Reageer