SNS

Wereldspaardag

  • 20 oktober 2011
  • 4 Reacties
  • 15457 Keer bekeken

Op 31 oktober is het Wereldspaardag. Wereldspaardag bestaat al sinds 1924 en is bedoeld om mensen wereldwijd bewust te maken van het belang van sparen. Dit is belangrijk, vooral voor kinderen. Want elke nieuwe generatie moet weer leren dat het goed is om te sparen.Uit onderzoek van het Nibud blijkt ...
Lees de hele blogpost

4 reacties

Badge
Gewoon, met een ouderwets spaarpotje.
?Ja, ik ook 😉 Maar ik weet dat ik ook al snel een eigen rekening mocht openen. Vond ik heel spannend!?
beetje bij beetje. vele kleintjes maken een grote.Maar wat ik niet snap is dat de SNS (veel) aandacht wil besteden aan sparen voor kinderen, terwijl diezelfde kinderen hun spaargeld (lees munten) niet kunnen storten! Ik vind als je aandacht aan sparen wilt geven, dat je er dan ook duidelijk bij moet vermelden dat munten niet welkom zijn. voor het papiergeld wordt naar een betere oplossing gezocht dan nu (zie dat aparte topic). Dus SNS: wees eerlijk, bepaal wat je wilt en communiceer de consequenties (voor beide partijen) duidelijk naar je klanten.
Wereld spaar dag morgen jammer genoeg is sparen in Nederland met deze lage rentes 0,7% tot 1,25% p/jr niet meer aantrekkelijk, dat geld ook voor Duitsland, België en Luxemburg met nog een lagere rentes, maar dat terzijde, hoe gaan de banken dit probleem tackelen of niet?

Met de huidige technologie die er wereldwijd aanwezig is, waarbij met behulp van geavanceerde algoritme technologie, vector machines en gebruik te maken van een geautomatiseerd leringsproces, die continu de markt analyseert en filtert,

zijn er kant en klaar systemen op de markt, die met een beperkte risico wel een maandelijks goed rendement kunnen geven. Het woord Sparen zal zich een aangepaste naam moeten gaan geven om zich in de toekomst nog te kunnen handhaven. Het antwoord is misschien wel het rustig Beleggend, Verdienen en Sparen in 1 beweging met minimale opbrengst van 5% p/jr met oplopend risico zelfs naar +/-20% p/jr en met toepassing van het 8ste wereld wonder van Einstein kunnen zelfs de jongeren/Zzp'ers etc weer een pensioen in eigen beheer opbouwen.

Wie gaat ervoor?

mvgroet

Z,vH

Reageer