SNS

News

Doneer met 'Het hart op de tong' aan de Voedselbank

  • 29 april 2020
  • 0 Reacties
  • 5092 Keer bekeken
Doneer met 'Het hart op de tong' aan de Voedselbank
Reputatie 5
Badge +4

‘Ze is imperfect geboren. Dat is ze nu nog steeds. En dat zal ze altijd blijven.’


Met het hart op de tong
Tussen augustus en november 2019 schreef Bram Schweckhorst één gedicht per dag. Honderd dagen achter elkaar. Hij zou 101 dingen anders doen als hij opnieuw mocht beginnen. Van punten en komma’s tot woorden, zinnen en hele gedichten. Hij zou haar polijsten en herschrijven. Hij zou haar perfect maken.

Mooi niet
Maar telkens als die gedachte hem bekruipt, wil hij zichzelf corrigeren. Want het ging nooit om perfectie. Het ging om uit zijn hoofd halen wat er op dat moment in zat. Zijn eigen gedachten op een rij zetten. De ene keer leverde dat een diamant op, de andere keer een steen. Dat is het boek Hart op de tong geworden. Niet perfect. Maar wel puur. Daarom houdt hij van haar.

Hou me vast
De tweede druk van ‘Hart op de tong’ is af. Je kunt zijn werk gratis lezen op Instagram. Persoonlijk houdt hij ervan om iets fysieks in handen te hebben. De geur van het verse papier van een nieuw boek. En het geluid van een bladzijde die omgeslagen wordt. Dat gevoel herkennen wij gelijk.

Fijn voor de Voedselbank
Voor € 20 (plus € 4 verzendkosten) kun je een exemplaar kopen. Bram doneert het volledige bedrag aan de Voedselbank. Met het boek ben je de koning te rijk en versta je de kunst van geven en krijgen. Reageer onder deze post als je het boek wilt bestellen of stuur een email naar community@sns.nl

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer