SNS

Koop nu alvast bloemen, 'n knipbeurt of kroketjes in je buurt

  • 17 maart 2020
  • 2 Reacties
  • 10794 Keer bekeken
Koop nu alvast bloemen, 'n knipbeurt of kroketjes in je buurt
Reputatie 5
Badge +4

Dat doe je goed!
De schoonmaker afzeggen maar wel doorbetalen, thuiswerken met een bos bloemen op tafel of een waardebon kopen bij het café waar je normaal gesproken de deur platloopt. Zo help je (kleine) ondernemers in jouw buurt. De maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben ingrijpende gevolgen voor ondernemers. Op sociale media worden creatieve ideeën verspreid om hen te steunen. Goed idee? 

Tegoedbon voor middenstanders
Martijn Duizendstra werkt aan een tegoedbon die je kunt aanschaffen bij een bedrijf bij jou in de buurt in de periode dat ze (verplicht) gesloten zijn. Je wisselt je tegoedbon dan in als het desbetreffende bedrijf weer open is na de komende weken. Zo help je elkaar weer een beetje. Klinkt het goed in de oren en wil je meer weten? Lees dan verder op LinkedIn.


2 reacties

Reputatie 4
Badge +1

Goed initiatief. Mijn stam-restaurant gaat nu ook bezorgen :)

Reputatie 2
Badge

Update

Inmiddels heeft Martijn met zijn team de website Tegoedje.nu in de lucht en werken zij aan de lancering van de app. Bedrijven kunnen zich al registreren. Klanten kunnen zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de vorderingen.

Reageer