SNS

Speelgoed of computer teveel? Deel je spullen met kinderen

  • 1 april 2020
  • 2 Reacties
  • 9241 Keer bekeken
Speelgoed of computer teveel? Deel je spullen met kinderen
Reputatie 5
Badge +4

Thuis zonder onderwijs
In het hele land en ook in Amsterdam zitten kinderen verlegen om goede schoolspullen. De medewerkers van SNS Amsterdam Zuidoost hebben een groot hart voor de buurt en haar bewoners. Tijdens hun werk horen zij hoeveel kinderen van mensen die financiële problemen hebben, geen computer hebben om digitaal les te kunnen volgen. Of nauwelijks speelgoed hebben om lekker mee te spelen nu ze binnen moeten blijven.

Kun je iets missen?
Laten we elkaar een beetje helpen en deel je spullen als het kan. Heb je speelgoed over of misschien wel een iPad of computer waarmee online een les gevolgd kan worden, dan horen we graag van je. Stuur een e-mail naar SNSBank.Amsterdamzuidoost@sns.nl en ze zorgen ervoor dat jouw spullen goed terecht komen.
 

Zelfde probleem, andere plaats in Nederland?
Als je in je omgeving hetzelfde probleem ziet, maar niet in Amsterdam woont of als je spullen hebt en deze met kinderen wilt delen, stuur dan een e-mail naar community@sns.nl We zorgen er dan voor dat je in contact komt met de SNS Winkel bij jou in de buurt. Goed om te weten: kijk van tevoren welke SNS Winkels nu op afspraak geopend zijn. Veel dank voor je hulp.

 


2 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Update - Digitaal onderwijs voor kinderen in Amsterdam Zuid Oost

 

Het is gelukt!
Vorige week plaatsten we een oproep van SNS Amsterdam Zuid Oost waarin we lieten weten dat kinderen door het ontbreken van een laptop, iPad (o.i.d.) geen digitaal onderwijs konden volgen. Op de Facebook pagina van SNS Amsterdam Zuid Oost werd al snel het goede nieuws gedeeld dat de kinderen deze week worden voorzien van goede spullen en vanaf dat moment online lessen kunnen volgen. 
 

 

 

 

Reputatie 5
Badge +4

Update 9 april - Blije kinderen bij SNS in Amsterdam Zuid Oost


Op een mooie dag in de Bijlmer
In Amsterdam Zuid Oost hebben Monique en haar collega's van SNS vandaag veel kinderen blij gemaakt met een eigen laptop en een Eurowijs goody bag. De jongedame op de foto heeft op school erg haar best gedaan om een laptop te krijgen. Jammer genoeg werd ze steeds uitgeloot. Ze had hem juist hard nodig: door haar dyslexie was ze bang om nog meer achter te raken. Gelukkig beschikt ze vanaf nu over een eigen exemplaar en kan ze dankzij de ingezamelde laptops - samen met veel andere klasgenootjes - thuis aan de slag! 
 

 

Reageer