SNS

Gratis apps voor ziekenhuizen geven inzicht in beschikbaarheid van ziekenhuisbedden en het inplannen van extra diensten

  • 31 maart 2020
  • 0 Reacties
  • 2253 Keer bekeken
Gratis apps voor ziekenhuizen geven inzicht in beschikbaarheid van ziekenhuisbedden en het inplannen van extra diensten
Reputatie 5
Badge +4

Ziekenhuisbedden app
Onlangs werd aan Rapid Circle gevraagd om een app te ontwikkelen die de beschikbaarheid van bedden en de geschiktheid ervan voor patiënten met het coronavirus realtime inzichtelijk maakt. De app is al klaar en in gebruik.

Amsterdam UMC
Zo’n 20 medewerkers van Amsterdam UMC maken nu - met de smartphone in de hand - een ronde over alle afdelingen en inventariseren met de app het aantal beschikbare, geschikte bedden voor de corona patiënten. Deze informatie wordt gedeeld met het crisisteam.

Nog een vraag
Hoe kunnen we het eenvoudig maken om de vraag naar extra diensten en het aanbod van medewerkers die extra diensten willen draaien samen te brengen?

Extra diensten app
Deze vraag stelde een Gelders ziekenhuis. Ze wilden het voor medewerkers makkelijker maken om zich voor extra diensten in te schrijven. Dit paste niet in het standaard systeem. Rapid Circle bouwde een app om het proces te ondersteunen. Medewerkers in het ziekenhuis die extra diensten willen draaien, kunnen zich nu via een app inschrijven voor extra diensten, die gepost zijn door afdelingen.

Zonder kosten voor elk ziekenhuis
Slimme ontwikkelingen voor de hulpverleners in de zorg. De apps worden kosteloos ter beschikking gesteld aan elk ziekenhuis in Nederland, inclusief de implementatie. Werk je in een ziekenhuis en wil je de app gebruiken? Of een wil je zien hoe de app eruit ziet en andere zorginstellingen op de hoogte stellen?

Bel met Rapid Circle op 088 0566 105 of mail naar thuiswerken@rapidcircle.com

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer