SNS

News

Als de lente komt dan sturen wij tulpen van SNS

  • 4 mei 2020
  • 0 Reacties
  • 5664 Keer bekeken
Als de lente komt dan sturen wij tulpen van SNS
Reputatie 5
Badge +4

Hartverwamende tulpenactie SNS zet ouderen in het zonnetje


Als de lente komt
Door de coronacrisis is er een flink overschot aan tulpen. Veel bloemen dreigen vernietigd te worden. Om die reden heeft SNS zich aangesloten bij een initiatief om tulpentelers te helpen. Én om ouderen tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken met een prachtige bos tulpen. SNS medewerkers van de regio’s Almelo, Gouda, Lelystad, Heerenveen en Zwolle bezochten afgelopen week maar liefst 47 zorgcentra en deelden 45.000 bossen tulpen uit. Door dit kleurrijke en lieve gebaar fleurden mensen in het hele land op.
 

Dikke pluim voor Matthieu
Niek Herder, manager SNS Zwolle, deelt een dikke pluim uit aan Persoonlijk Adviseur Matthieu Groenen van SNS Zwolle. Matthieu heeft voor deze actie bergen werk verzet. Logistiek was het een enorme klus om alle bloemen door medewerkers van SNS te laten bezorgen. Maar het is gelukt: de 45.000 bossen tulpen zijn op het juiste moment én op de juiste plaats bij iedereen bezorgd.
 

Met open armen
De hartverwarmende tulpenactie bleef niet onopgemerkt en kreeg veel aandacht in de (sociale) media. Door te klikken op de plaats/gemeente lees je enkele krantenartikelen uit de regio:  Stellingwerf  Smallingerland  Heerenveen Harderwijk   Hengelo 

 

Waarom meer vertellen als de blijdschap van de foto’s spat. Kijk en geniet!

 

 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer