SNS

Vraag

geld niet gestort vandaag

  • 27 november 2019
  • 6 Reacties
  • 9881 Keer bekeken

op woensdag waordt altijd mijn weekgeld gestort maar tot op heden nog niet gebeurd. zie wel dat het is overgemaakt naar de sns bank. wat is er aan de hand met mn geld?


6 reacties

Reputatie 2

Goedemorgen @ian cavalje, goed dat je een vinger aan de pols houdt. Een betaling vanaf een zakelijke rekening is maximaal 1 werkdag onderweg. Als het bedrag gisteren is overgemaakt, staat het uiterlijk vandaag op je rekening. Ik heb geen zicht op inkomende bedragen. Staat het er aan het eind van de dag nog niet op? Neem dan contact op met de verzender.

Iedere woensdag maakt de sociale dienst me weekgeld over. En nu al twee jaar lang staat het er netjes de zelfde middag nog op. Ik heb ingelogd bij de sociale dienst. En zie duidelijk dat het gisteren Is overgemaakt. Ik leef van week na week en baal hier vreselijk van. Gister de hele dag wachten totdat ik boodschappen kan doen. + nu nog een hele dag wachten want het kan vandaag er net zo goed om zes uur zijn. :(

Reputatie 2

Het is nooit fijn als je geduld op de proef wordt gesteld. Als ontvangende partij hebben we geen inzicht in wanneer de overboeking van je weekgeld binnen is. Ik duim met je mee dat het snel wordt bijgeschreven.

het is vandaag om 11;30 binnen gekomen

Reputatie 2

Dat is goed nieuws. Nog een fijne dag verder.

dank je wel jij ook.

 

Reageer