SNS

Hoe gericht is de communicatie rondom de hypotheekcampagne?

  • 14 september 2016
  • 6 Reacties
  • 294 Keer bekeken

Gisteren ontving mijn echtgenote een brief van de SNS , aan haar persoonlijk gericht , met de aanbeveling om te checken of zij niet teveel hypotheekrente betaald door de Rentecheck te doen.
Nu wil het geval dat wij nooit een SNS hypotheek hebben gehad , de enige hypothecaire geldlening die wij ooit hebben afgesloten
was een personeelslening bij de ING.
Hoe komt de SNS ertoe om de selectie rond deze actie zo onzorgvuldig uit te voeren ?
Groet , Axasjaak

6 reacties

Axasjaak, heb je overwogen dat de SNS probeert hypotheekklanten van andere banken weg te lokken?
Hoi Axasjaak,

Dat is een goede vraag. Ik weet niet hoe de groep klanten is bepaald. Wat ik wel weet is dat de RenteChecker niet alleen is geïntroduceerd voor klanten van SNS, maar ook voor klanten die een hypotheek elders hebben. Ik vraag voor je na hoe de groep klanten tot stand is gekomen en kom er bij je op terug.
Hoi Irene en eRik19 ,
Bedankt voor jullie reactie.
In elk geval weet ik dat bij de selectie het openbaar hypothekenregister niet is betrokken , Op onze naam komt geen hypothcaire geldlening voor omdat deze inschrijving al lang geleden is doorgehaald door de notaris.
Groet , Axasjaak
Hoi Axasjaak,

Voor sommige marketingacties maken we gebruik van Geodata. Dit betekent dat iedereen met een koopwoning benaderd kan worden. We controleren hierbij niet of er daadwerkelijk een hypotheek loopt. Als je deze berichten liever niet wil, dan ontvang ik graag je postcode, huisnummer en geboortedatum. Als je een bericht stuurt naar: webcare@sns.nl o.v.v. ‘Community – Axasjaak - Hoe gericht is de communicatie van SNS?’, dan zorg ik ervoor dat de berichten geblokkeerd worden. Je ontvangt dan helemaal geen commerciële uitingen meer van SNS.
Hoi Wouter ,
Bedankt voor deze informatie.Op basis hiervan heb ik er geen behoefte aan om ook maar enige actie te ondernemen.
Laten we hopen dat de marketingacties van de SNS het beoogde resultaat opleveren.
Groet , Axasjaak
Bedankt voor je bericht. Je weet ons te vinden als je in de toekomst van mening verandert. Goed weekend alvast 🆒.

Reageer