SNS

Beantwoord

Kan ik de verzending van de afschriften voor mijn creditcard stoppen?

  • 26 maart 2016
  • 23 Reacties
  • 9259 Keer bekeken

Goedendag,

Deze maand heb ik voor het eerste een SNS Creditcard.
Vandaag heb ik hiervoor, via de post, een Overzicht kaartgebruik gekregen.
Deze heb ik totaal niet nodig, kan ik me hiervoor ook afmelden?

Met vriendelijke groet,

WilcoH
icon

Beste antwoord door Wouter 26 maart 2016, 16:14

Hoi WilcoH,

Welkom op de community, leuk dat je gelijk een vraag stelt.

Je afschriften voor je creditcard ontvang je op dit moment via de post en je kunt de afschriften opvragen in Mijn SNS. Op dit moment is het niet mogelijk om de verzending van de afschriften te stoppen.

Je vraagt staat al wel op onze wensenlijst.

Hopelijk zien we je vaker op de community. Misschien is het leuk om het topic ’Welkom op de community’ eens door te lezen. Verder kun je jezelf voorstellen in de Koffiekamer.
Bekijk origineel

23 reacties

Hoi WilcoH,

Welkom op de community, leuk dat je gelijk een vraag stelt.

Je afschriften voor je creditcard ontvang je op dit moment via de post en je kunt de afschriften opvragen in Mijn SNS. Op dit moment is het niet mogelijk om de verzending van de afschriften te stoppen.

Je vraagt staat al wel op onze wensenlijst.

Hopelijk zien we je vaker op de community. Misschien is het leuk om het topic ’Welkom op de community’ eens door te lezen. Verder kun je jezelf voorstellen in de Koffiekamer.
Kan ik het versturen van mijn creditcard afschriften stopzetten? Het is ook allemaal online te vinden en ik gooi de afschrift enkel weg!
Badge +1
Goedemiddag Hugo,

Welkom op de community. Zoals je ziet, heb ik je vraag verplaatst naar het topic waar al eerder over dit onderwerp is gesproken. Hopelijk zien we je vaker hier. Heb je het topic ‘Welkom op de community’ al gelezen? In de Koffiekamer kun je je voorstellen en meer over andere leden lezen.
Stem++ voor dit verzoek. Het papieren afschrift voegt niks t.o.v. de huidige beschikbare digitale toegang - de recente toevoeging aan de digitale toegang is een fijne eerste stap in de 21ste eeuw. Het papieren afschrift is vooral mosterd na de maaltijd en bovendien ook nog eens een risico m.b.t. het verspreiden van het kaartnummer. Ik weet het nummer al dus het volledig vermelden ervan op het afschrift is ook nog eens onnodig. Het stopzetten van de verzending zou vandaag de dag toch zeer simpel te regelen moeten zijn als kaarthouder.
Hoi AppieR,

Welkom op de community.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de verzending van de papieren afschriften van de creditcard te stoppen.

Je vraag staat al wel op onze wensenlijst.

Mocht je een keer zelf een topic willen aanmaken, dan kun je hier lezen hoe dat moet. Op de community praten we ook over ‘niet bankzaken’. Zo kun je jezelf voorstellen in de Koffiekamer.
Wat een onzin; en als ik nou een postblokkade aanvraag, ontvang ik dan ook nog steeds de papieren afschriften?
Badge +1
Hi Hamza1087,

Welkom op de community.
Ik begrijp dat het storend is dat je je creditcardafschriften per post ontvangt, terwijl je deze niet wil ontvangen. Het is niet mogelijk om een postblokkade aan te vragen. Een postblokkade kan alleen worden aangevraagd om post, die niet bestemd is voor de huidige bewoner op dat adres, stop te zetten.
Ik heb op dit moment geen oplossing voor je probleem, hopelijk wordt deze wens snel doorgevoerd.

Ben je verder tevreden over SNS?
Ik hoop je vaker te zien hier. Als je het leuk vindt om jezelf voor te stellen aan de andere leden, dan kun je dat doen in de Koffiekamer. In het topic ‘Welkom op de community’ kun je alles over de gebruiken van de community lezen.
hoi,
Hoe kan ik de papieren afschriften van mijn creditcard stopzetten?
Had de afgelopen maand (ja echt waar) voor 0,98 eurocent een betaling gedaan (downloaden van een appje).
Dat kan ik gewoon zien in internetbankieren.
Alleen dan krijg ik een afschrift van die 0,98.
En vervolgens nog een afschrift als het succesvol is afgeschreven.
En ik zie dat ook nog een keer als afschrijving op de betaalrekening.
Dat zijn 2 postzegels teveel, zouden jullie afschrift creditcard uit willen zetten (en dan mag de creditcard ook gelijk in prijs omlaag :-)
thx
Goede vraag.
Ik heb geen cc van de SNS en weet dus niet of je in je eigen SNS-omgeving die schriftelijke afschriften kunt stop zetten. Als dat niet kan, is dit zeker een goed idee om in te voeren.
Reputatie 3
Badge +1
Hierover is in dit topic al uitvoerig geschreven. Het antwoord staat er ook bij ook al is dat niet het gewenste antwoord...)
Hoi Mullie,

Goed dat je het vraagt. Stefan wees je er al op en ik heb je vraag verplaatst naar het topic waar het antwoord staat. Het uitzetten van de afschriften van je SNS Creditcard is (nog) niet mogelijk. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag.

@Stefan Dankjewel voor je hulp, je was er op tijd bij vanochtend.
ik weet even niet waar ik t moet plaatsen....
ik krijg voor mijn creditcard maandelijks een overzicht per post.
dat ik vind ik onnodige papierverspilling.
ik kan digitaal mijn creditcarduitgaven volgen en under controle houden.
ik hoef geen extra afschrift.
kostenbesparing!?
Hoi nine_inch_nerd,

Ik zag de twijfel al in je bericht, daarom heb ik je een handje geholpen. Hier staat je bericht in het juiste topic en vind je antwoord op je vraag.
Is hier al een update over? Ik heb op zich al afdoende papier 🙂
Hoi OM602,

Er is nog geen nieuws over dit onderwerp. Zodra het mogelijk is om de verzending van papieren afschriften uit te zetten, dan lees je dat hier.
Hoi leden,

De voorwaarden van SNS Creditcard veranderen vanaf 1 mei. Klanten met Mijn SNS zien vanaf 14 maart een voorloopscherm in Mijn SNS, klanten zonder Mijn SNS ontvangen vanaf 14 maart een brief.

Digitale afschriften
Klanten met Mijn SNS ontvangen standaard geen papieren afschriften meer. De afschriften zijn dan alleen op te vragen in Mijn SNS onder ‘Jaaroverzicht en afschriften’. Voor deze klanten komt er een mogelijkheid om de afschriften per post te blijven ontvangen. Hierover volgt meer informatie.

Minder extra geld storten
Het positieve saldo op de creditcard mag vanaf 1 mei maximaal € 15.000 zijn.

Duidelijke voorwaarden
De voorwaarden SNS Creditcard waren nogal ingewikkeld geschreven. Daarom hebben we ze herschreven in duidelijke taal. De nieuwe voorwaarden vind je hier.
Duidelijke voorwaarden
De voorwaarden SNS Creditcard waren nogal ingewikkeld geschreven. Daarom hebben we ze herschreven in duidelijke taal. De nieuwe voorwaarden vind je hier.


Duidelijk?

Hoi eRik,

Dankjewel voor deze feedback, mooi om te zien dat je er zoveel werk in hebt gestoken. Zoals je weet ga ik niet over deze voorwaarden, daarom stuur ik dit door naar de verantwoordelijke.
Hoi eRik,

De voorwaarden zijn nu aangepast op onze website, de juiste versie stond gisteren nog niet online.
De voorwaarden zijn wel helderder geworden. Een paar opmerkingen:
  • Er staat Je bestedingslimiet is een afspraak tussen jou en ons. Je mag elke maand niet meer dan dat bedrag met je kaart betalen of opnemen, maar er wordt ook gesproken over extra bestedingsruimte. Dus beter is Je mag elke maand niet meer dan je bestedingruimte met je kaart betalen of opnemen, eventueel aangevuld met door jou gecreëerde extra bestedingsruimte.
  • Er wordt gesproken over integriteitsbeleid maar er is geen verwijzing naar een document of voorwaarden waar dat nader omschreven wordt. B.v. Ons integriteitsbeleid kun je vinden in de Algemene voorwaarden van de SNS Bank
  • Er staat dat je maar 8x per dag mag betalen. Dat vind ik wel weinig, vooral als je naar de VS gaat, want daar wordt een debitcard veel minder geaccepteerd dan CC.
  • De opname (pinnen) restrictie van max 400,- per dag zijn zo'n beetje de laagste in de markt.
  • Bij de meeste CC is het zo als je extra bestedingsruimte maakt (geld storten) dan kun je tegen lagere kosten pinnen (in het buitenland). Doet de SNS daar ook aan?
Bedankt voor je opmerkingen, Erik. Ik leg ze voor aan de verantwoordelijke afdeling.
Badge +1
De voorwaarden zijn wel helderder geworden. Een paar opmerkingen:

Goedemorgen eRik19,

Namens onze productmanager bedankt voor het meedenken en je nuttige opmerkingen. We kijken of we de voorwaarden in een volgende versie hierop kunnen aanpassen.

Reageer