SNS

Transactiekosten voor betalingen

  • 15 december 2011
  • 17 Reacties
  • 1248 Keer bekeken

het is toch heel fijn dat geen transactie kosten aan de bank betaald hoeven worden.hoewel het een hele belasting moet zijn voor de bank die niet kunnen kwijt gescholden.dit maakt het betalen van kleinere betalingen heel makkelijk.in tegenstelling van op het postkantoor waar deze transactie kosten wel betaald moeten worden.dus vertel mij niet de bank denkt alleen aan geld.ook de alles belangrijke bankrekening is vrijwel gratis.

17 reacties

zo zijn er meerdere dingen die door de bank gratis worden verleend
ook beticht ik de bank ervan eerlijk zaken te doen en hier onder geen omstandigheid misbruik van maakt
Ja. Gelijk heb je! En het is ook heel fijn dat Google ons geen cent rekent voor een zoek-actie
En toch zijn er mensen die aan Google verdienen!

Groet,

Ben
men zegt geld is de duivel en de bank zijn handlanger maar dat is geenzins waar.geld mag dan wel de duivel zijn maar de bank beweegt het in de goede richting.de bank is verantwoordings bewust en heeft een gevoel voor goede eer.

op de dag van vandaag is de bank die de goede gang van zake oprecht houd in onze prijscorrupte bedrijfs samenleving.

als de bank woorden gebruikt kun je zeker van zijn dat je niet tussen de regels hoeft te lezen en kleine letters zijn er ook niet,

een bank een woord.

nogmaals een bank is geen liefdadigheids instelling maar ze zijn poterdorie GOEDgoh ik wil bijna zeggen de bank is een zorginstelling.

er wordt van de bank mensen verlangt onberispelijk te zijn met de opzet de dingen eerlijk te doen.

ik maak me ook zorgen om de wereldwijde destabilisatie van de financien want er wordt altijd beroep gedaan op de bank om de boel te redden en de bank zal er het ergste de dupe van zijn als iets collabeert en dat hebben ze niet verdient.

ook mag de bank van mij de rijkste zijn want ze gaan er goed mee om.en er wordt daar ook niets opgepot of weggesluist behalve de gezonde reserve om de boel te onderbouwen want de bank gebruikt hets steeds weer om alles draaiende te houden.

men denkt mischien wel al het geld ligt bij de bank maar het tegendeel is waar,al het geld van de bank ligt bij anderen en veel tegenslagen hebben ze ook te verwerken.

naar mijn mening is de bank het meest menselijke met onmenselijke dingen.

de sns lijkt wel als mijn vrouw.onreinheid komt er niet in maar ze is heel collant ,en knap is ze ook
Reputatie 4
Badge +1
@kartlje

Wat rook jij en waar kan ik dat krijgen?

Serieus, als ik niet beter zou weten zou ik denken dat je een ingehuurde Astroturfer bent, maar zelfs daarvoor zijn deze teksten "too much out there".

Anyways, banken zijn bedrijven, commerciele instellingen met een winstoogmerk. Op zich niets mis mee, als je zoals ik voorstander bent van kapitalisme.

Echter hebben de banken in de wereld de maatschappij een slechte dienst bewezen. Niet alleen is het systeem compleet corrupt waardoor belastingbetalers rente moeten betalen over hun eigen betaalmiddelen, ook hebben ze de laatste decennia ernorme risico's genomen waar de top enorm van geprofiteerd heeft, en op het moment dat het mis gaat mogen de belastingbetalers werderom de rekening betalen om deze organisaties overeind te houden.

In het kort; Banken zijn Evil. Dat SNS misschien minder evil is dan bijv. Citibank of Lehman, doet niets af aan het feit dat ook deze bank deel uitmaakt van het corrupte systeem. Zie ook:

https://www.snscommunity.nl/conversations/topics/ons-bancaire-monetaire-systeem-zwaar-corrupt
wat deze wereld nodig heeft is een hoop positief commentaar.dat moedigd hun aan om hun best te doen.

en als je oprecht en eerlijk en lief bent dan is er nog veel goeds en liefs in deze wereld.

en als je stappen terug moet doen dan neem je die ,want vroeg of laat wordt je ervoor beloond uit onverwachte en verwachte hoek.

en als je denkt dat bepaalde mensen te vinden zijn in het kapitalisme of in een of andere groep dan heb je het mis.de wereld bestaat uit mensen die een goed leven willen leiden ,dat is de harte wens van vele mensen.maar als je het alsmaar blijft ondermijnen dan wordt zelfs het grootste licht donker.
in al het geweld en geweldigheid dat het geld geschapen heeft heeft het met iets niet gerekend.namelijk met een bank ,dat wellens en wetens gewetensvol met het geld omging en dat zich niet liet verleiden zoals de rest van de wereld.maar al het wanbeleid ordende in een goede stroom.
alles wat ik wil is dat je vertrouwen geeft aan je bank en dat je jezelf hun toevetrouwd .dat is alles wat een bank wil.en ze zullen je niet beschamen.

maar als je op koopjesjacht gaat dan zuig je de boel uit en dan ben je met alles slecht af.want je kunt alles maar 1x uitzuigen.

je moet de bank toelaten dat ze je vertrouwen waard bent dan ben je ook hun vertrouwen waard en dan heb je een goede vriend.niet omdat ze machtig zijn of omdat ze geld bezitten maar omdat ze je tegemoet kunnen komen waar het ook maar gaat.
iedereen zal aan de procedure van eer moeten voldoen aan de mensheid,en wil je dat niet dan ben je als mens afegekeurd!(menselijke fouten niet meegerekend)

als je iemand de schuld wilt geven dan geef eerst jezelf schuld ,die die z,n voordeel doet met de bank zonder iets terug te doen voordat je de bank beschuldigd.
het heeft met kapitalisme niets te maken ,alleen met mensen die oprecht proberen te leven..wie ik ben.ik ben just me ,een gewone burger met zijn foutjes die ondanks allles in licht gelooft.

wat ik rook. ik rook zware van nelle en mag van mijn vrouw maar 2 bier per dag drinken.wie mijn vrouw is.zij werkt in de zorg bij verstandelijk beperkte mensen.

en als niemand het zegt dan zeg ik het wel.en wel op een positieve wijze.

en geloof me ,tegen mij kom je niet op.de bank is zoveel afgezeikt en ik draai de spies om!.

en wel zonder het werk van de bank te beinvloeden.
banken zijn niet evil!.

en je beschuldiging van astrosurfer hebben geen vat op mij.

als je mij recht in de ogen wil kijken dan verblind ik je.

jij moet eens wat minder naar stattestieken kijken en wat meer naar de ziel.

laat die stattestieken nou maar aan de bank over,die beoordelen dat beter als jij.
Hi Karltje,

kijk ik even een weekend niet op de community, zie ik een hele lange lijst met berichten van jou. En zoals @Sanne al schrijft: hele doordachte teksten. Fijn @Karltje, dat je SNS Bank zo ontzettend vertrouwt en we zijn blij om te horen dat je je geld volledig aan ons toevertrouwt. Dat is natuurlijk een doel van ons: zo goed mogelijk voor onze klanten zorgen en hun vetrouwen niet schaden. Het is fijn dat je zo positief bent over SNS Bank. En ik vind het een mooi einde van deze discussie 🙂!

@Sanne, sommige banken hebben in het verleden zichzelf misschien te risicovol opgesteld, maar SNS Bank doet er nu alles aan om ook volgens de nieuwe normen helemaal gezond te blijven! En we zijn zeker op de goede weg, nog gezonder te worden.@BigBen en KKoenen, haha gaan de zaken goed met Google, KKoenen? :)Groet!

Charlotte
goed.einde.

ik zal proberen braaf te zijn.

maar over 1 ding moet ik nog duidelijk zijn.

ik ben geen intelligent volwassene.ik ben een kind van 45jr.
een gezeur snsbank is en blijft mijn bank al jaren jubileum de bank van af het begin

van mijn trouwen klasse gewoon mijn bank is er voor mij

allen goede feestdagen toe gewenst

blijf bij de bank de bank waar je bent de sns

iedere verandering is geen verbetering dus 2012 blijft ook mijn bank ook van mijn man
Dank je wel @Rie en @Karltje! Voor jullie en @iedereen ook alvast hele fijne feestdagen!
prettige kerstmis !!!!

Reageer