SNS

Chatsessie Arie Koorneef, 12 september, 19.00 uur

  • 5 september 2011
  • 444 Reacties
  • 62314 Keer bekeken


Toon eerste bericht

444 reacties

6. Op een bepaald moment zal ik dan aangeven wanneer we weer verder gaan met de volgende vraag/discussiepunt voor Arie.
Ik wil heel graag al jullie ingestuurde opmerkingen in de planning van vanavond opnemen. Daarbij heb ik de 4 voorafgenoemde thema's aangehouden en dubbele vragen eruit gehaald.We ronden de chat graag voor half 9 af.
Onder punt 4 'SNS Betalen' heb ik veel vragen binnengekregen, voor dat thema heb ik dus meer tijd ingeruimd. Mocht jij een vraag over SNS Betalen hebben ingestuurd, heb dan even geduld. Hij komt eraan! 🙂
Reputatie 2
Strakke procedure, laten we proberen die te volgen
Thanks @ Janstel

Is dit allemaal duidelijk?
+++++
ja helemaal
Gaan we nu beginnen en dan is het misschien fijn om ons eerst even allemaal aan elkaar voor te stellen met naam (communitynaam of echte naam, wat je prettig vindt) en bijv. van welke sport je houdt...

Ik zal beginnen: ik ben Stefanie en ik werk voor SNS Bank als community manager en onderzoeker op de SNS Community. In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden; ik dans en doe yoga.
helemaal duidelijk
Ditmaal is de SNS helder!
Reputatie 4
Badge +1
Sanne, 28 jaar, werk in de financien maar niet bij een bank, sinds 3 jaar bij SNS
?Blij dat het duidelijk is
Dank, Sanne
Nog anderen even voorstellen?
Reputatie 2
Ik heet Jan ben getrouwd twee kinderen woon in de Betuwe Ben sinds '90 klant van SNS
Hoeft niet per se...
Dank je, Jan
graham 43 jaa al jaren bij de sns bank weet niet hoe lang vrije tijd fotos maken en laptoppen geen vriendin
Mijn naam is Richard, ik studeer, in mijn vrije tijd tennis ik en werk ik in de weekeinden bij een makelaarskantoor
Super! Bedankt, allemaal. En leuk dat jullie er allemaal bij zijn; anderen kunnen later eventueel nog gewoon binnen komen vallen.
Okay, laten we dan nu beginnen met het eerste onderwerp: (1) SNS Dienstverlening online. Aberw stuurde eerst een algemene vraag in over SNS Dienstverlening:
Mijn naam is niet geuldallam, daar hou ik van op mijn bord. Ik ben Marco, werk in het kunstonderwijs, heb een tweeling van 11 en ben al sinds mensenheugnis bij de SNS.
Hoe stuurt de SNS de verschillenden kanalen van Dienstverlening aan: de balie, de telefoon en het Internet? Ieder apart of is er een overkoepelde regievoering?
Thanks, @Marco. Arie wil je op deze vraag reageren?
Dus: Hoe stuurt de SNS de verschillenden kanalen van Dienstverlening aan: de balie, de telefoon en het Internet? Ieder apart of is er een overkoepelde regievoering?

Reageer