SNS

Denk mee: Denk jij mee over hypotheken?

  • 21 april 2015
  • 51 Reacties
  • 18436 Keer bekeken

De komende tijd willen we graag samen met jou kijken naar het proces van het afsluiten van een hypotheek om te kijken wat wij als SNS nog beter zouden kunnen doen. We zijn benieuwd naar jou situatie, ook als je nog nooit een hypotheek afgesloten hebt of dat van plan bent. Sommigen van jullie hebben wellicht recent een hypotheek afgesloten, of zijn misschien in het oriëntatieproces. Anderen hebben al weer jaren geleden een hypotheek afgesloten, of net een tussentijdse herziening gehad.

We beginnen vandaag met een eerste oriënterende vraag.

Vragen.

1. Wat is jouw huidige hypotheeksituatie? Heb jij wel of geen hypotheek? Waarom?
2. Waarom juist wel/niet bij SNS? Licht je antwoord toe. Wat zijn nog meer redenen naast het rentepercentage?

51 reacties

We hebben jullie reacties in dit topic gelezen. Velen van jullie hebben al een tijd geleden een hypotheek afgesloten. Jullie vinden onder meer flexibiliteit erg belangrijk: flexibiliteit in het aflossen (hoeveel en op welke wijze), maar ook flexibiliteit als je bijvoorbeeld over wilt sluiten.

In het vervolgonderzoek willen we met jullie inzoomen op de fase wanneer je al een tijd een hypotheek hebt. Wat verwacht je dan van SNS en waar heb je dan zelf behoefte aan? Laat je reactie achter in het nieuwe topic.

@DeHond, er zijn inderdaad meerdere topics die raakvlakken hebben. Het topic van Tom komt vanuit het Talent Development programma en Daniël onderzoekt de behoefte van klanten vanuit het Innovatie team. Daniël is op zoek naar vernieuwende ideeën van klanten waar we mee aan de slag willen. Uiteraard nemen we de input uit het topic van Tom ook mee in het onderzoek.

Reageer