SNS

Gezocht: Communityleden met een SNS Verzekering die mee willen werken aan een onderzoek

  • 5 januari 2017
  • 3 Reacties
  • 9437 Keer bekeken

Heb jij langer dan 1 jaar één of meerdere SNS Verzekeringen en wil jij helpen onze dienstverlening te verbeteren? Dan zoeken we jou!

Eind januari willen we met een aantal klanten met een SNS Verzekering in gesprek gaan om te kijken hoe we onze dienstverlening nog beter, menselijker en makkelijker kunnen maken. We zoeken klanten die langer dan 1 jaar één of meerdere SNS Verzekeringen hebben. Dit is belangrijk omdat zij al een heel jaar brieven en e-mails van ons hebben ontvangen en weten hoe het is om verzekeringsklant te zijn. In de interviews willen we vooral inzoomen op alle contactmomenten tussen jou en SNS. Denk hierbij aan brieven, e-mails, Mijn SNS, de klantenservice, etc.

De interviews vinden plaats tussen 16 en 27 januari op het hoofdkantoor van SNS in Utrecht, vlakbij het centraal station. De interviews duren maximaal 1 uur. Als bedankje voor je deelname krijg je een kleine beloning.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar pietervanderkrol@sns.nl. Hij zal dan samen met jou een afspraak inplannen.

3 reacties

Reputatie 2
Badge
Zolang de premieberekening van de inboedelverzekering niet deugd heeft dit weinig zijn.
Ik heb trouwens al vijf jaar ofzo een twee verzekeringen lopen bij de SNS en ik krijg zelden post of email van de afdeling verzekeringen, behalve de vernieuwde polis. Ik zou ook niet weten wat we elkaar verder te vertellen hebben als erg geen schade is.
Vriendelijk zijn is leuk maar ik heb liever en betrouwbare en zinvolle premieberekening.
Reputatie 3
Badge +1
Ik heb me net aangemeld 🆒
Al ben ik waarschijnlijk geen doorsnee klant ;)
(6 jaar verzekerd bij SNS met maximale pakketkorting)
Heel fijn, Stefan. Met alle aanmeldingen zijn we blij, dus ook met die van jou 🙂

Reageer