SNS

Ik vind de digipas onhandig.

  • 29 augustus 2017
  • 2 Reacties
  • 10813 Keer bekeken

Ik vind de digipas onhandig aan het worden veel banken hebben nu een app die hetzelfde werkt als de digipas,
dit zou een hele opluchting zijn als de SNS bank dit zou invoeren en het zou ook kosten besparent zijn voor de SNS bank omdat die apperaatjes dan verdwijnen en je alleen die app nodig hebt en overal ter wereld dan geld kon overmaken of rekenigen kon betalen...

SNS bank denk er eens over na!!!!!

2 reacties

Welnu, ondertussen dat SNS bank hierover nadenkt, plaats ik hier dan mijn mening rond De Digipas.
Want zo zie ik dit bericht... een mening-melding... geen feitelijk gegeven.
Ik vind de digipas NIET onhandig worden, met mijn lange gebruik (eh ik weet niet meer hoelang) ervaar ik het nog steeds als een goed inlog-middel.
Goed in dit geval bedoel ik gericht op veilig, ik zou niet weten hoe een ander erbij (erin) zou kunnen komen.
Zelf heb ik geen smartphone en ik hoop dat na toekomstige ontwikkelingen (lees ook veranderingen), mijn digipas kan blijven gebruiken.
Nogmaals... dit is dus mijn mening!!!
Badge +2
Goedemorgen Toontje,

Allereerst van harte welkom op de community. Leuk om te lezen dat het is gelukt om een topic aan te maken en dat je gelijk je mening met ons deelt. Dit stellen we op prijs. Zoals uit de reactie van Maurits blijkt, zijn de meningen over de digipas verdeeld. De 1 vindt 'm handig en de ander loopt tegen beperkingen aan. We hebben het op de community eerder over dit onderwerp gehad. Als alternatief voor de digipas hebben we de mobiele app. Gebruik je deze? Je kunt met de app tot € 1.000 overboeken met je mobiele pincode, de digipas heb je dan niet nodig. Voor bepaalde wijzigingen en persoonlijke instellingen heb je de digipas wel nodig, dit heeft te maken met veiligheidsregels.

Dit is je 1e bericht op de community en daarom wijs ik je op het topic Welkom op de community. Hier vind je meer informatie over SNS Community. In de Koffiekamer stellen de leden zichzelf voor. We zijn benieuwd wie jij bent :)

@Maurits: bedankt voor het delen van je mening. Mooi om te lezen dat je het een goed en veilig inlogmiddel vindt.

Reageer