SNS

Uitbreiden ICS Creditcard

  • 9 november 2019
  • 2 Reacties
  • 22457 Keer bekeken

Reputatie 2

Nou kun je voor €15,25 per jaar een SNS Creditcard nemen erg fijn en de prijs is niet slecht. Echter bied SNS geen “premium” kaart naast de reguliere (zoals ABN/ING/Rabo doen) wat toch jammer is voor klanten die meer uit hun kaarten willen halen.Voordelen van zo een Premium kaart zijn onder andere langere aankoopverzekering, betere reisverzekering als je met kaart boekt en hoger bestedingslimiet. Uiteraard is dat een gemis en bij deze een suggestie voor SNS om hier toch eens naar te kijken(ANWB bied bijv een Silver en Gold kaart naast de instapkaart afhankelijk van de wens van de klant).

Maar ik ben er ook achter dat je bij ICS zelf je SNS card kan uitbreiden door bijv het afsluiten van een verlengde aankoopverzekering voor €8,- per jaar. Uiteraard een leuke toevoeging voor degene die hier ook echt gebruik van denken te maken. Maar wellicht een idee voor SNS om bijv met ICS te overleggen om bijv voor een additionele bijdrage van bijv. €5,- ook V-pay te ondersteunen op de creditcard (zo kan je met de creditcard overal betalen met aankoopverzekering van 180/365 dagen). Maar ook een uitgebreidere reisverzekering bijvoorbeeld. Zo kan je als klant zelf puzzelen aan je creditcard over wat je nou wel of niet wilt als extra voordelen en daar betaal je dan ook voor.


Denk dat dit ook goed past bij de SNS klant om zo niet te betalen voor zaken waar je geen gebruik van maakt. 


2 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Hoi @youst,

Bedankt voor je tip en het meedenken,  dat was vast even puzzelen. Mensen die je informatie nuttig vinden, mogen best van zich laten horen, vind je niet? :relaxed:

Reputatie 2

Hoi@youst,

Bedankt voor je tip en het meedenken,  dat was vast even puzzelen. Mensen die je informatie nuttig vinden, mogen best van zich laten horen, vind je niet? :relaxed:


Uiteraard! (mits ze het kunnen vinden):wink:

Reageer