SNS

Wat is Normaal?

  • 7 februari 2017
  • 7 Reacties
  • 8534 Keer bekeken

Het is alweer geruime tijd geleden dat SNS zich begon te profileren als de Normale bank. Nog steeds is dat het motto.
In het dagelijks gekrakeel rond politieke ontwikkelingen en verkiezingsretoriek krijgt het woord "normaal" echter langzamerhand een steeds negatiever betekenis. Misschien wat minder de nadruk op leggen?

7 reacties

Hoi Koos,

Wat ‘normaal’ is, is voor iedereen anders. Gelukkig maar. Toch zien we ook gemeenschappelijke delers, zeker wanneer het om bankieren gaat. Vanaf het begin van onze nieuwe koers merkten we dat we met ‘Heel Normaal’ de juiste snaar raakten bij veel Nederlanders. Wellicht is dit succes niet onopgemerkt gebleven 😉

'Heel Normaal' staat voor bankieren met de menselijke maat. Daar hebben we al veel aan gedaan maar onze missie is nog niet klaar. Daarom gaan we gewoon door op deze weg.
Als je trouwens goed oplet bij onze commercials, dan hoor je dat het gebruik van “Da’s toch niet normaal” afneemt. Er wordt minder nadruk op gelegd. Dat heeft niets met verkiezingsretoriek te maken.
Reputatie 2
Ik ben het helemaal met Koos eens. Door het politieke gekrakeel dreigt het begrip "normaal" behoorlijk te devalueren. En dat is jammer voor de reikwijdte die SNS er bij de introductie van bankieren met de menselijke maat aan heeft gegeven. Maar er is één troost: na 15 maart zal de politiek er weer minder nadruk op leggen en kan de SNS bank (ik bedoel natuurlijk VOLKSBANK) er weer gebruik van maken.
Nu we het toch over politiek hebben: een aantal politieke partijen vindt dat SNS niet naar de beurs moet. Moet ik toch eens even kijken of ik op één van die partijen zou willen stemmen
Goed idee !
Past beter bij het begrip Volksbank.
Hoi Jan Stel ,
Breng je ons even op de hoogte van de uitslag van je "verkiezingsonderzoek"?
Vriendelijke Groet ,
Axasjaak
Reputatie 4
Badge +1
Voor het beleid van SNS hoeft het niet per se uit te maken of Volksbank wel of niet naar de beurs gaat.
Zelfs als het moederbedrijf beursgenoteerd is kan SNS volgens mij gewoon een NUTS bank blijven/worden, dat moet je dan alleen wel even goed regelen in het begin.
Hallo Sanne ,
Dat hangt er maar van af bij wie of welke groep beleggers de aandelen van het moederbedrijf ondergebracht zijn.
De directie van de SNS zal in elk geval haar zelfstandige positie dan wel héél goed juridisch doortimmerd moeten vastleggen.
Maar ik twijfel of deze positie houdbaar is gezien de machtige bankenlobby die nu behoorlijke invloed heeft.
Ontopic weer... Ik ben het met Dennis eens, gewoon doorgaan met de "normaal" reclames.

Reageer