SNS

Wil jij binnenkort een hypotheek afsluiten? Dan zoeken we jou!

  • 23 november 2016
  • 5 Reacties
  • 6655 Keer bekeken

Deze maand is er binnen SNS een team aan de slag gegaan met een bijzondere opdracht. Een vrije opdracht. Zij gaat op een geheel eigen manier, zelfsturend en in vrijheid, de hypotheek aanvragen van nieuwe klanten behandelen. De focus ligt op het verhogen van klantvriendelijkheid en mensgerichtheid. Waarde creëren voor klanten, banken en haar medewerkers. Samen nadenken en naar elkaar luisteren om woonwensen mogelijk te maken, in plaats van al die kleine regeltjes, papieren waar niemand meer iets van begrijpt en risico afdekking met zulke hoge eisen dat vele klanten hierdoor niet eens meer kunnen wonen.

Een opdracht die de medewerkers van de bank niet alleen kunnen doen. Daar heeft SNS haar klanten hard bij nodig. We richten een community op waar het pilotteam directe realtime feedback ontvangt en zo direct haar werkwijze kan veranderen en bijsturen. De klanten en medewerkers staan samen aan het roer.

Wij zien het als een groot experiment en een voorrecht om deze stap te zetten als bank. We vertrouwen en willen vertrouwen terugbrengen in onze manier van zaken doen en dienstverlening naar onze klanten.

Wil jij binnenkort een hypotheek afsluiten en zie jij het zitten om samen met ons team dit op een nieuwe manier te doen? Ben jij woonachtig in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Amersfoort? Dan zoeken wij jou! Mail naar community@sns.nl voor meer informatie. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

5 reacties

Ik hoop regelmatig over dit nieuwe project hier iets te lezen.
Suc6
Groet,
Ben 🆒
Hoi Ben,
We gaan jullie zeker op de hoogte houden.
Bijzondere driehoek voor een hypotheek die normaal moet zijn 😉. Hilversum, Naarden, Gooi, Loenen, Loosdrecht.... Specifiek op zoek naar hogere inkomens/hypotheken?
Hoi NKE,

Het gebied heeft te maken met de adviseurs die meedoen. De driehoek is groter dan het Gooi. Het gaat om het gebied tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.
Heel goed van de SNS om dit te doen, want mijn ervaring een aantal maanden geleden was nou niet erg positief te noemen.

Reageer