Onlangs werd mij pijnlijk duidelijk hoe belangrijk financiële weerbaarheid is. Mijn dochter van 18 jaar bleek namelijk bij het verlengen van haar telefoonabonnement geen enkel idee te hebben wat dat abonnement haar de afgelopen maanden had gekost. Om in de toekomst niet weer voor dit soort verrassingen te komen staan, kijken we nu iedere maand samen naar haar inkomsten en uitgaven.

Lees de blog

Dinsdagmiddag 27 september, om iets voor zes uur, hebben we de nieuwe familienaam van onze vier bankmerken onthuld: de Volksbank!. Toen ik de suggestie voor deze naam voor het eerst hoorde was ik gelijk enthousiast. Het draagt zo goed uit wat wij voor bank willen zijn, voor wie wij een bank willen zijn. Bankieren met de menselijke maat, een gewone bank waar mensen zich thuis voelen, een bank voor iedereen in Nederland.

Lees de blog

In het topic ‘Wat zou jij vragen aan onze directeur bij een goede kop koffie?’ is de vraag van communitylid Eva uitgekozen door onze directie om over in gesprek te gaan. Patrick Kuijsters, directeur Marketing & Online, vertelt wat de mogelijkheden zijn met het gebruik van data.

Lees de blog

SNS speelt een grote rol bij het oplossen van financiële problemen van klanten. Financiële zorgen gaan vaak gepaard met stress en slapeloosheid. Rustig ’s avonds je hoofd op je kussen leggen is er niet meer bij. Ik mag mij gelukkig prijzen werkzaam te zijn bij het Hulpteam Hypotheken. We helpen klanten die zonder onze hulp betalingsproblemen krijgen met hun hypotheek.

Lees de blog