SNS

Vraag

(Doorlopende) reisverzekering. SNS

  • 2 augustus 2019
  • 2 Reacties
  • 21187 Keer bekeken

Wij hebben een uitgebreide reisverzekering onder polisnr 12733830290 ing.dat 24-12-2014 bij SNS. met een jaarlijkse premievervaldatum op 1-12. . De bijbehorende polisvoorwaarden conform het polisblad :INT DRV 1004. Vrij vertaalt en zo te zien een doorlopende reisverzekering.
Vraag A: Zou dat zo zijn , dan zijn er m.i. andere voorwaarden van kracht en wel INT.DRV 1711. Graag uw mening om verwarring te voorkomen.
Vraag B. is er op de SNS reisvererkering ook bagagedekking binnen Nederland, indien er tenminste sprake is van één geboekte en aantoonbare overnachting in een hotel etc. ? Zo ja hoeveel bedraagt de maximale som per gebeurtenis en is er ook sprake van een eigen risico ? Vaak wordt verwezen naar de dekking op huishoudelijke inboedelverzekering, maar het blijft voor mij een vaag gebied. Ook op deze vraag graag uw reactie.

2 reacties

Hoi @12452414 en welkom op de community. Wat leuk dat jullie een reisverzekering hebben. Staat er een mooie reis op de planning? Onder alle voorwaarden is onze reisverzekering doorlopend. Geeft dit een antwoord op je vraag? Op de voorwaarden die eindigen op 1004 is bagage voor een reis in Nederland ook meeverzekerd. Er geldt hiervoor een eigen risico van minimaal € 50 en maximaal €100. In de voorwaarden lees je het terug op bladzijde 2.
Dank u voor uw antwoord. Ik heb het Volmachtkantoor in Assen ook een mail gestuurd met dezelfde vragen en gevraagd om een duidelijker polisblad waarop als omschrijving "Doorlopende reisverzekering " wordt vermeld.

Reageer