SNS

Geld storten bij het kantoor zonder kosten.

  • 6 december 2010
  • 4 Reacties
  • 15443 Keer bekeken

Wie is er voor geld storten bij je lokale SNS zonder daar extra kosten voor te betalen???Waarom moeten we naar TNT om ons geld te storten??? Ik zit toch bij de SNS en niet bij TNT.......

4 reacties

Helemaal juist. vind het zelfs belachelijk dat je naar tnt moet om geld te storten, vroeger had je nog een spaarweek voor de kinderen, maar tnt doet niet mee, tja sns groot geworden door klein te blijven, slogan is ook niet meer van deze tijd, groot geworden door de kleinen te vergrijsen.
Ik vind dat er op z'n minst een geldstortautomaat op strategische plaatsen geplaatst had mogen worden.

Veiligheidsaspecten begrijp ik allerminst voor een geldstortautomaat, daar een geldopnameautomaat geen enkel probleem is. Zelfs niet in een onbeveiligde Hema filiaal.
Hoi allemaal,

Dank voor jullie bijdragen. Val wellicht in herhaling, sorry daarvoor;), maar SNS Bank gaat dit nieuwe beleid evalueren. Wat hieruit voortkomt, hoop ik op de community te communiceren om jullie zo op de hoogte te houden.

Groet Liz
Beste allemaal,

Roland die namens SNS Bank sprak bij tros Radar heeft uitgebreid gereageerd op een aantal reacties van mede-communityleden op de volgende pagina: Radar en SNS: maandagavond.

De punten die hij daar bespreekt hebben ook betrekking op de dingen die jullie aandragen. Misschien dat dat een aantal van jullie vragen beantwoord en wellicht willen jullie daar nog een reactie achterlaten?!

groetjes Liz

Reageer