SNS

Beantwoord

Is het een idee om stortingsautomaten te plaatsen?

  • 3 september 2010
  • 39 Reacties
  • 35650 Keer bekeken


Toon eerste bericht

39 reacties

Hoi allemaal,

Ik ben een tijd niet in deze sectie van de community geweest waar sommigen van jullie misschien toch een reactie van mij verwacht hadden. Ik heb even vlug gelezen welke reacties er allemaal geplaatst zijn. De term digibeet is te krachtig geweest naar ik begrijp, excuus. Misschien had het meer over de 'gevoel voor financieen' boeg gemoeten wat betreft mijn standpunten (maar laten we het over het topic hebben).

De opmerking van Vmaster dat pinautomaten afgeschaft zouden moeten worden is een zeer terechte. En ik kan mij goed voorstellen dat de huidige stap (geen geld inleveren) een opstap is in het plan richting volledig gedigitaliseerd betaalverkeer. Het afschaffen van pinautomaten gaat echter te ver op het moment vind ik.

Zoals Emar? (ik kan op dit moment niet terugscrollen om te lezen wie het zei - hint aan communitymakers ;)) al zei in reactie op mijn stelling. De nuance met mijn stelling zit daar in dat veel bedrijven nog niet klaar zijn voor digitalisering en dat is te bezwaarlijk voor de positie van de SNS bank in mijn ogen. ?Als klant stap je zo over naar een andere bank. Alle bedrijven en consumenten gaan zich niet aanpassen omdat ALLEEN de SNS geen PINpunten meer aanbied en daar zouden ze aan onderdoor gaan vooralsnog. Wanneer straks niemand meer pint verdwijnen de automaten natuurlijk ook.

Wie als huidige klant de digitalisering niet wil kan zo overstappen en dat zouden ze dan ook moeten doen vind ik, ik neem aan dat de SNS deze ' verliezen op korte termijn' ?heeft ingecalculeerd. Ik ben blij dat 'mijn' SNS bank zo visionair is en klanten meeneemt naar een voor hun betere positie.?

Groet,

Jim

PS. Aarde aan SNS: qua persoonlijk advies en online functionaliteit laten jullie nog genoeg liggen 🙂
Geachte heer,

Muntgeld geld kan ik gewoon storten bij een filiaal van ABN Bank in een stortautomaat,ze geven wel aan dat er kosten zijn verbonden t/m heden heb ik geen kosten hoeven te betalen.

Het is wel jammer dat SNS Bank dit niet heeft in de SNS winkel,omdat hun zaterdags ook geopend zijn.

Dus voor mensen die in de week werken zou het een uitkomst zijn,om een stortingsautomaat te plaatsen in de Sns winkel dan kan men zaterdags gewoon geld storten gelet op de openingstijden.

Ik adviseer dit om het mee te nemen evaluatie 2011.

groeten,

jan
Reputatie 4
Badge +1
Hoop dat het ok is dat ik? deze thread ff revive, maar nav de chatsessie met Arie, Directeur Marketing SNS het volgende:

IIRC, maakte volgens Arie nog maar 1% v/d klanten gebruik van de mogelijkheid tot storten/opnemen. Op dit forum echter begint zo'n beetje iederen erover 🙂 natuurlijk zullen de mensen eerder deelnemen aan deze community als ze een issue/klacht hebben maar toch, die verhouding lijkt me toch nogal scheef

Daarnaast, als is het slechts 1% en zijn de kosten hoog, dan is dit blijkbaar toch een service die mensen verwachten van een bank, zelfs als ze dat maar 1 x in de 5 jaar willen doen. op dit moment lijkt het veel mensen pissed off te hebben gemaakt waarvan sommige zelfs dreigen SNS te verlaten. Dat kan natuulijk ook geld gaan kosten.Ook de negatieve PR is natuurlijk niet zo geweldig.??

Hoe denkt de SNS hierover en over bijv. eea te evalueren en event. alternatieven/oplossingen aan te dragen
Ja...je zal ook wel eens oververmoeid kunnen raken van het intikken van een rekening nummer.
Hoi Sanne,

Dank dat je de chatsessie erbij hebt gehaald en dit deelt met de rest.

Arie gaf aan dat er inderdaad een evaluatie gaat plaatsvinden en ik neem aan dat er naar aanleiding daarvan bepaalde besluiten worden genomen. Er waren een aantal vragen die niet aan bod zijn gekomen tijdens de sessie die ook over storten/opnemen gaan. Zo gauw ik hier een antwoord/meer info over krijg, lees je het op de community.

Liz
Inderdaad, de stortingsautomaten moeten terug komen. Ook de spaarpot van de kinderen kan nu niet meer geleegd worden. Hoe wil ik ze dan nog het sparen bijbrengen? EN storten bij de TNT vind ik een heel erg slechte optie!!!
Inversteren in stortingsautomaten te duur? er worden door dalende rentes op spaargelden miljarden extra verdiend door de banken dit geld komt eigenlijk de spaarders wel ten goede dus waarom niet de spaarders wat tegemoed komen door afstort machienes bovendien de sns heeft altijd kleingeld apparaten gehad.

maar de werkelijke reden is om de service zo goedkoop mogelijk te houden om de winstcijfers te maximaliseren immers hoe hoger de winstcijfers des te vrolijker de directie
Hallo Telli2403,

SNS Bank heeft er in 2009 voor gekozen om de kasfunctie af te schaffen. In het topic 'Contant geld storten' lees je waarom SNS Bank hiervoor gekozen heeft.

Om het makkelijker te maken is het sinds kort wel mogelijk om contant geld te storten bij een GWK Travelex kantoor. Het geld wordt dan de volgende dag bijgeschreven op je rekening. Lees meer hierover in het topic 'Gratis contant geld storten bij GWK Travelex'.

Meer informatie over waar en hoe je contant geld kan storten vind je op onze website.
ik mis ook een geldstort automaat, vooral de kinderen met spaarpotten, moet ik naar een andere bank om een aspaarrekening te opene voor de klenkinderen, dan maar met alles naar een ander bank
Reputatie 3
Badge +1
Hi Mieke,

Van harte welkom op SNS Community. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen.  Omdat je je e-mailadres als gebruikersnaam hebt gekozen, hebben we vanwege de privacyregels je gebruikersnaam aangepast. Mocht je een andere gebruikersnaam willen, mag je dit mailen naar [email]wecare@sns.nl[/email].

Je ziet dat het onderwerp hier al besproken is en je kan de overwegingen van SNS Bank hier ook in teruglezen.

We hopen je hier snel weer eens te zien.
Nee, de klanten worden steeds meer door de banken(overheid) gedwongen om alles zonder cash te doen. Eerst werd je gedwongen om een bankrekening te nemen. Toen kwamen voor een rekeninig kosten en ging het geld kosten om  aan je eigen geld te komen(pasjes waar je voor moet betalen). Storten op eigen rekening word bij SNS onmogelijk gemaakt, dus kosten via een andere bank. Ja, wat wil je bij een bank die van de corrupte staat is
Frans
Hallo Fransvd,

Allereerst hartelijk welkom op SNS Community 🙂.

Als je contant geld wilt storten op je rekening bij SNS Bank, kun je naar een GWK Travelex kantoor gaan. Hier kun je kosteloos storten. Lees meer hierover in het topic 'Gratis contant geld storten bij GWK Travelex' of op onze website.

Je mag natuurlijk je mening geven en we kunnen ook tegen een stootje 😉. We vragen je wel om kennis te nemen van van de huisregels zodat we op een prettige manier met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Hopelijk tot snel. 
Het zal wel vervelend worden maar ook ik, met veel contante inkomsten, mis de stortingsautomaat.
In eerdere reacties lees ik dat ik kan storten bij een GWK maar daar moet ik dan telkens 12 kilometer voor rijden.
En dus geen optie.

Niet dat ik iemand op een idee wil brengen maar gelukkig zijn er nog banken waar je wel contant geld kan storten.
Het is even werk maar dan heb je ook wat.
Reputatie 3
Badge +1
Hi Willenilse, welkom op SNS Community. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. 🙂 We begrijpen dat het vervelend is als er geen GWK-vestiging in de buurt is. Toch heeft SNS Bank bewust gekozen om geen stortingsmachine te plaatsen. In dit topic kun je hier meer over lezen.

Reageer