SNS

SNS Check voor huidige producten

  • 3 november 2015
  • 2 Reacties
  • 8958 Keer bekeken

  • Oud Moderator
  • 903 reacties
Klanten laten zitten met verouderde producten terwijl er inmiddels betere bestaan? Bij SNS vinden we dat niet normaal. Met de SNS Check checken we jaarlijks voor de klant of er gunstiger voorwaarden of betere producten zijn, waarbij ze kunnen besparen of verdienen, of bevestigen hen dat ze goed zitten met de huidige producten. 100.000 geselecteerde klanten ontvangen in oktober, november of december een brief met hierin de SNS Check; een overzicht met slimme tips om te besparen of te verdienen op SNS betaal-, spaar- en verzekeringsproducten.

Klanten van SNS ontvangen jaarlijks per post een overzicht met hun SNS betaal- en vrij opneembare spaarrekeningen en inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Voor elk product hebben we gecheckt of onze klanten er nog het beste uit halen, of dat we ze intussen beter passende producten kunnen aanbieden, bijvoorbeeld qua kosten, rente of dekking. Omdat we het normaal vinden dat zij het beste uit je geld halen. Zit de klant goed, dan vertellen we dat graag. Kan het beter, dan leggen we gelijk uit hoe dit kan worden aangepast. De informatie die de klant van ons ontvangt is gebaseerd op basis van de producten die hij bij SNS afneemt. We hebben hierbij de persoonlijke situatie niet meegenomen. We nodigen de klant uiteraard uit in de winkel, waar we dieper kunnen ingaan op iemands persoonlijke situatie.

2 reacties

(Nog steeds een) Goed plan. Ben heel benieuwd of ik bij de selectie van 100.000 zit.
Hoi Fbbarth,

Leuk dat je enthousiast bent over de SNS Check. Ook als je niet tot de selectie behoort, ben je van harte welkom in een SNS Winkel bij jou in de buurt. Mijn collega's kijken graag mee of jij het beste uit je producten bij SNS haalt.

Reageer