SNS

Verdwijnen kluisloket

  • 25 september 2010
  • 4 Reacties
  • 15279 Keer bekeken

Jaren heb ik mogen genieten van een kluisloket. Totdat de bank besloot om geen bank meer te zijn, maar een winkel te worden. En hopla daar werd het bankpand afgestoten en een hippe winkel geopend. Opeens had ik geen kluisloket meer om b.v. mijn diploma's en andere zaken meer te kunnen bewaren. De opmerking 'dan koopt u zelf een kluisje voor thuis' gaf aan dat de sns-winkel nog geen kaas had gegeten van het credo 'De klant is koning".Dus shoppen bij andere banken. Merkwaardig genoeg stopten bijna alle banken gelijktijdig met de dienst kluisverhuur. Slechts 1 bank bood de dienst, maar dan alleen voor private banking en daar kwam ik niet voor in aanmerking Eens te meer voelde ik mij als een citroen en vroeg me af of ik wel ECHT als klant wordt gezien door de bank-industrie.

4 reacties

Reputatie 4
Badge +1
Dit heb ik ongeveer een jaar gelden ook gemerkt. Volgens mij vond ik toen alleen dat de Friesland bank dit nog aanbood...

Het is inderdaad jammer want een kluis thuis is niet altijd een goed alternatief
Dank jullie wel voor jullie opmerkingen. Er gaat zeer waarschijnlijk een chatsessie georganiseerd worden met de directeur Marketing van SNS Bank. Bij hem kunnen jullie dan je vragen over deze veranderingen kwijt.

Groet Liz
Hallo Liz,

Die chatsessie met de directeur Marketing, kan daar ook mee gechat worden over de mogelijkheid om geld te storten op de eigen rekening?

Ik vind inderdaad dat er nogal wat service verdwijnt bij de banken. En dat vind ik nogal klantonvriendelijk. Banken moeten toch gewoon meer bank blijven en geen groot kantoor op afstand.

En daar hoort ook het huren van een kluis bij.
Hoi Leonardo-da-Vinci,

Deze chatsessie zal alleen gaan over de nieuwe strategie. Hier valt ook het besluit over de stortautomaten onder dus dat kun je dan zeker bespreekbaar maken. Als ik meer weet wanneer deze live discussie gaat plaatsvinden, hoor je het hier. Wordt waarschijnlijk ergens midden-/eindoktober. Watch this space;)

Groet Liz

Reageer