SNS

Wat vind jij van onze nieuwe SNS Winkel?

  • 11 november 2010
  • 3 Reacties
  • 14025 Keer bekeken

Zoals je al eerder op onze community hebt kunnen lezen, opent SNS Bank steeds meer nieuwe winkels. Winkels waar je met ondersteuning van onze medewerkers financi?le zaken kunt regelen of uitleg daarover kunt krijgen, informatie kan inwinnen en adviesgesprekken met de adviseurs van SNS Bank kunt maken.Heb jij al eens een winkel van SNS Bank bezocht en wat vind jij van de winkels van SNS Bank?

3 reacties

Ik heb inderdaad al een paar verschillende "winkels"(ik moet nog steeds wennen) bezocht. Op andere plekken in de community had ik er ook al wat overgezegd.

Ik vind het niet aantrekkelijk. Het doet me steeds meer denken aan de vele telefoonwinkels waar jongelui (niets op tegen) wat verveeld staan te wachten op wat er gaat gebeuren. Zo te zien heeft men vaak niets te doen (behalve misschien op die momenten dat er een bekende even binnenkwam en gezellig de nieuwe telefoons mee gaat bekijken). Nee, echt. Voor mij hoeft het niet zo. Graag zou ik worden ontvangen door iemand die achter een bureau druk (lijkt) aan het werk is en naar de balie komt om mij te woord te staan. Ook moet de winkel (vooruit dan maar) niet op een hoek zijn met aan meerdere zijden glas. De balie zo opgesteld dat je buiten kunt meekijken op het scherm (priv? internetten).

Graag zou ik ook enige privacy houden/hebben. Verder zou een stoel waar je al zittende, je zaken kunt afhandelen, ook wenselijk zijn. Koffie? Graag!

Groet,

Ben
Hoi Ben,

Dank voor je reactie. Je had tijdens de discussie meegekregen dat er waarschijnlijk wanden komen om meer privacy te creeeren?

Zijn er mensen die een andere mening hebben dan Ben om of andere redenen de winkel niet prettig vinden?

groet Liz
+

Groet,

Ben

Reageer