SNS

Dennis - afscheid als moderator

  • 13 december 2018
  • 8 Reacties
  • 22464 Keer bekeken

Hoi allemaal,

Aan mijn periode bij SNS komt vandaag een einde en daarom neem ik na 5 jaar afscheid als moderator op de community. Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij mijn ambities als online marketeer en communicatiespecialist.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking, bijdrages en gesprekken. Speciale herinneringen bewaar ik aan de offline ontmoetingen die we hebben gehad in Groningen, Assen en Utrecht. Ik wens jullie alle goeds en hoop dat de community de komende tijd de plek blijft om gesprekken over financiële weerbaarheid te voeren. Uiteraard blijf ik als SNS-klant de community volgen. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens 🙂

8 reacties

Reputatie 2
Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren. Ik wens je veel succes in je nieuwe werkkring.
Henk
Hoi Dennis,
Tsja, je hebt het wel heel lang volgehouden. Knap! Je behoort inmiddels toch wel tot de "die hards" van de community. Voor ons is het toch wat lastig om "achter de voordeur" te kijken, maar ik denk dat het niet altijd eenvoudig was / is geweest. Je hebt inmiddels ook heel wat zien komen en gaan. Tsja ....
Maar je zegt; ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging, betekend dat dat je nog niets hebt?
Ik hoop voor je dat het je lukt een droom weer uit te laten komen.
Bedankt voor je inzet en betrokkenheid.
Wie weet lopen we in Stad elkaar nog eens tegen het lijf.
Groet,
Ben 🆒
Dennis, mooi dat je je horizon gaat verbreden. Voor SNS is het een uitdaging om iemand met 5 jaar ervaring te verliezen. Bedankt voor de samenwerking en de persoonlijke ontmoetingen. Je weet de jaarlijkse bijeenkomst in Enschede ook openstaat voor ex-SNS-ers en ex-leden. Het kan een soort reünie worden volgend jaar. Moet lukken als je een prive-emailadres in een PB richting blacktomcat achterlaat.
Het ga je goed!
Reputatie 4
Badge +1
Het was gezellig. Veel succes verder!
Reputatie 2
Badge
Dennis, heel veel succes en ik hoop dat je snel wat leuks vindt.
Reputatie 2
Dag Dennis,
Dank voor je inzet bij SNS en in het bijzonder in de Community.
Het was vast niet altijd even makkelijk en vast ook niet altijd even leuk, maar we hebben het nooit aan je gemerkt.
Veel succes met het vervolg van je carrière.
Reputatie 3
Badge
Hoi Dennis,

met 5 jaar aan vlieguren ben je waarlijk een oudgediende. Met jou raakt SNS inderdaad wel wat ervaringskennis kwijt. Van de andere kant begrijp ik ook heel goed dat je weer wat inspiratie gaat opdoen in een andere functie en rol. In essentie zijn we allemaal onderweg naar morgen, verandering is goed voor ons allemaal, het houdt de hersentjes actief en alert.

Succes met je toekomstige stappen, denk nog eens aan de suggestie van eRik19 over Enschede. Los daarvan, Nederland is heel klein, wie weet lopen we elkaar letterlijk of figuurlijk nog eens tegen het lijf.

Het ga je goed,

Ferd
Hallo Dennis,
Dank voor al je inspanningen binnen dit gremium. Zoals Jan al zei: het zal niet altijd makkelijk zijn geweest. Ik denk dat ik zelf nogal eens je incasseringsvermogen op de proef heb gesteld. Dat was uiteraard niet het doel, maar het gebeurde wel.
Gepokt en gemazeld de toekomst in. Heel veel succes !

Reageer