SNS

Helemaal thuis bij SNS

  • 25 december 2016
  • 5 Reacties
  • 8509 Keer bekeken

Na praktisch mijn hele leven bij de postbank/ING gebankierd te hebben ben ik vorig jaar overgestapt naar SNS door het afsluiten van mijn hypotheek.
Eerst nog erg huiverig maar al gauw beviel de SNS-bank me prima!
Alles gaat vlot en je wordt echt als klant behandeld.
Enige nadeel vind ik het geklungel met de Digipas, bij mijn vorige bank had je alleen je gebruikersnaam/wachtwoord nodig, waarmee je wereldwijd kan bankieren.
Tevreden klant.

5 reacties

Hoi Paolo,

Wat een positief bericht om mijn werkdag na de kerstdagen mee te beginnen. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met SNS. De digipas gebruik je als je een bedrag wil overmaken naar een rekening die niet van jezelf is. Als je je rekening wil bekijken of een bedrag wil overmaken naar je eigen rekening, dan gebruik je de digicode. De digicode is een gebruikersnaam en wachtwoord. Hier lees je er meer over: https://www.snsbank.nl/particulier/service/je-digicode-gebruikersnaam-en-wachtwoord-om-in-te-loggen.html
Goedemorgen Wouter,

Misschien kan je ook even vermelden dat je wel geld kan overmaken met je mobiele app zonder digipas naar onbekende rekeningen als je dit even instelt. Daarvoor gebruik je dan de mobiele pincode tot een (door jou ingesteld) bepaald maximum.
Hoi Sjaakie,

Bedankt voor je toevoeging. Met onze mobiele app kun je inderdaad een bedrag overmaken naar een andere rekening. Je moet daarvoor de app wel installeren en je aanmelden met je digipas.
Dag Wouter,

Ik vind dit zelf echt heel handig vandaar dat ik het even vermelde 🙂
Dat ben ik helemaal met je eens. De app gebruik ik een stuk vaker dan Mijn SNS 🆒

Reageer