SNS

Huis kopen, bouwen of verbouwen? Kom dan naar ‘Beurs Eigen Huis’ en realiseer jouw droomhuis

  • 27 september 2017
  • 5 Reacties
  • 8036 Keer bekeken

  • Oud community manager
  • 67 reacties

Een leuke kans voor leden van onze community. SNS mag 20 toegangskaarten weggeven voor de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Hoe je in aanmerking komt voor kaarten, lees je onderaan dit topic.

Goed advies nodig voor je bouw- of verbouwplannen? Bezoek dan van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis.

Advies van experts

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

Een goede voorbereiding is het halve werk
Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

SNS geeft 20 gratis kaarten weg aan communityleden
Speciaal voor communityleden mag SNS 10 x 2 toegangsbewijzen weggeven voor de ‘Beurs Eigen Huis. Wil je in aanmerking komen voor 2 kaarten? Stuur dan een e-mail naar community@sns.nl met je naam en het e-mailadres waarop je de code voor de kaarten wil ontvangen. De eerste 10 aanvragers ontvangen de code voor 2 kaarten. Op de website realiseerjedroomhuis.nl kan de code gebruikt worden om de kaarten te reserveren en uit te printen.
Wanneer we de 20 kaarten gereserveerd hebben, is de actie gesloten. Dit laten we direct weten in een comment onder dit bericht.

5 reacties

Hartelijk dank voor de belangstelling voor de Beurs Eigen Huis. We maken morgen 10 mensen gelukkig met 2 gratis toegangsbewijzen. Daarmee is de actie gesloten.
Omdat we veel aanvragen hebben ontvangen, proberen we extra kaarten te bemachtigen. We kunnen niets beloven maar we doen ons best. Houd daarom dit topic de komende dagen in de gaten. Misschien hebben we goed nieuws.
Ook wanneer het niet lukt extra kaarten te krijgen, melden we dat hier.
Het is ons gelukt om nog 10 x 2 extra toegangsbewijzen te krijgen. Inmiddels is het aantal aanvragen ruimschoots groter dan het aantal kaarten dat we beschikbaar hebben. Daarmee is de actie nu dus echt gesloten.
In volgorde van binnenkomst van de e-mails ontvangen de eerste 20 aanvragers vandaag via e-mail hun voucher voor twee kaarten. Ontvang je vandaag niets, dan zit je helaas niet bij de gelukkigen.
Waarom de eerste 20 en niet via een loting?
Badge +2
Daar is geen specifieke reden voor, Blacktomcat. Je kunt dit op verschillende manieren doen en we hebben ervoor gekozen om de 1e 20 mensen blij te maken.
Bedankt voor de uitleg.

Reageer