SNS

Nieuw of al bekend? Stel jezelf voor!

  • 17 januari 2012
  • 737 Reacties
  • 168738 Keer bekeken


Toon eerste bericht
This topic has been closed for comments

737 reacties

Als klant niet tevreden over de dienstverlening van een van de bekende grootbanken kwam ik bij SNS terecht.
Het is even wennen, ik gebruik de functie contant geld storten regelmatig, ben ik inmiddels al een jaar klant bij SNS...................

Contant geld storten bij de SNS?????? Hoe of waar dan?
Zie bv. dit topic of dit topic .
Hallo,

Ik kom me even voorstellen, ik ben Dinozzo. Ben 30 jaar oud, ik heb altijd in de bewindvoering/budget beheer gezeten, en ik ga het vanaf 1 juni zelf allemaal zelf doen, zelf de betalingen doen en sparen enzo. heeft er iemand nog tips

het zou erg fijn zijn

Vriendelijk bedankt 😃
Hallo DiNozzo, leuk dat je je even voorstelt. Welkom in de community. Wat fijn voor jou dat je straks uit de bewindvoering bent. Het blijft altijd lastig om anderen tips te geven, zeker als je nauwelijks iets van iemand weet. Wat ik denk dat wel belangrijk is, is dat je weet waar je geld aan uitgeeft. Als je bv. een schrift (of ander stuk papier) zou hebben, kun je daar elke uitgave in opschrijven. Niet alleen de pinpas betalingen of overschrijvingen, maar ook de contante geld betalingen.
Als je die uitgaven in een aantal rubrieken zet, weet je na verloop van tijd waar je geld naar toe gaat.
Hopelijk komt er meer binnen dan je uitgeeft, anders heb je (weer) een groot probleem.
Welke rubrieken voor jou handig zijn, weet ik niet, maar je ou eens kunnen kijken bij het huishoudboekje op de site van de SNS om inspiratie op te doen voor je eigen rubrieken. Mogelijk kan de site van het Nibud je ook verder helpen. Ik wens je veel succes en sterkte op eigen benen toe.
Reputatie 5
Badge +4
ik ga het vanaf 1 juni zelf allemaal zelf doen, zelf de betalingen doen en sparen enzo. heeft er iemand nog tips

Hallo @DiNozzo,

Welkom op de community, wat goed en verstandig dat je je hebt aangemeld. Het is vast een stap om zelfstandig je bankzaken te gaan regelen na een periode van bewindvoering. Ik vind het knap dat je het oppakt en we helpen je graag. Als je goed in kaart hebt hoe je er financieel voor staat, zorgt dat al voor heel wat minder stress en zorgen. Om te beginnen verwijs ik graag naar 10 tips voor minder geldzorgen op onze site, ik hoop dat ze je op weg helpen. Laat gerust van je horen als we meer voor je kunnen betekenen.
Hi all,

Wilde me even voorstellen. Ik ben Jordy, 54 en ongeveer al net zolang een rekening bij de SNS. Probeer de ontwikkelingen bij de SNS bij te houden en derhalve maar eens aangemeld op het forum.

Gr., Jordy
Reputatie 5
Badge +4
Hi all, Wilde me even voorstellen. Ik ben Jordy

Hoi Jordy! Wat leuk dat je er bent en welkom op de community. Kun je het een beetje vinden tussen alle topics of ben je geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? De community leden en ik helpen jou als bijzonder trouwe klant van SNS graag op weg 🙂
Hallo koffieleuters,
ik mag wel geen koffie meer van mijn hartspecialist vanwege enige hart problemen, maar 1 kopje wil ik wel meedrinken. Tenslotte als je geen alcohol, nicotine, koffie, suiker, toegevoegde stoffen, contant geld enz., meer mag, wat blijft er dan nog aan zekerheid over?
Ik heb me aangemeld omdat ik me enerzijds wel "verbonden" voel met de SNS (haar geschiedenis) en anderzijds me steeds meer verbaas over het dwalen van de SNS (wel geen persoonlijk contact, wel geen contant geld, wel geen digitale bank enz.).
Verder doet de SNS steeds weer iets door haar bedacht en verteld mij dat op het moment dat ik geen kant meer op kan (behalve naar een andere bank). Daarbij zichzelf afzettend tov van de andere banken en zichzelf op de borst slaand.
Ja, daar wil ik dus af en toe iets over van mij melden.
Groet,
Bennie
PS kleine tip; standaard antwoorden is ook digitaliseren!
Reputatie 5
Badge +4
Hallo koffieleuters,Groet, Bennie. PS kleine tip; standaard antwoorden is ook digitaliseren!

Hé @BennieNormaal, wat een treffende naam heb je gekozen. Bennie van Normaal kennen we bij SNS. Daarom wederom welkom op de community, zo te lezen wil je kritische ervaringen met ons delen? Afgezien van de dingen die niet goed zijn voor je hart, help ik je graag persoonlijk. Wat kan ik voor je betekenen?
Hoi,

ik ben Joost, zocht info en tips op het forum. Heb me daarom aangemeld, misschien kan ik ook eens wat tips delen
Reputatie 5
Badge +4
Hoi, ik ben Joost, zocht info en tips op het forum. Heb me daarom aangemeld, misschien kan ik ook eens wat tips delen

Hoi @JoostH, welkom op de community! Je leuke bijdrage over betalen in het buitenland heb ik ook gelezen, dank voor het delen van je ervaring. Voordat je op vakantie gaat, is het handig om je goed voor te bereiden. Op die manier kom je (helemaal in het buitenland) niet voor verrassingen te staan als je geniet van je vrije tijd. Voordat ik afsluit: heb je een fijne vakantie gehad?
Jazeker! Genoten van de prachtige natuur, maar ook van steden als Goteborg en Oslo
Reputatie 5
Badge +4
Jazeker! Genoten van de prachtige natuur, maar ook van steden als Goteborg en Oslo 🙂 jättebra JoostH