SNS

SNS bank N.V. in de prijzen bij Beste Werkgevers Award

  • 7 oktober 2016
  • 2 Reacties
  • 6274 Keer bekeken

Dinsdagmiddag 4 oktober vond de prijsuitreiking plaats van de Beste Werkgevers Award van Effectory en Intermediair. Deze award is gebaseerd op de Beste Werkgevers Score in het medewerkersonderzoek (MO) van Effectory waar we als SNS Bank N.V. jaarlijks aan deelnemen. En wat bleek? We gaven de andere banken het nakijken.

Het onderzoek is een instrument om feedback van medewerkers te verzamelen en geeft inzicht in wat er goed gaat en wat er nog beter kan binnen je organisatie. De vragenlijst gaat over onderwerpen als bevlogenheid, betrokkenheid, leiderschap, werkdruk, verzuim- en verlooprisico en efficiëntie. Als medewerker van SNS ben ik er hartstikke trots op dat we ons bedrijf als 1 van de beste financiële werkgevers waarderen. Daarnaast eindigden we op plek 12 in de categorie Profit organisaties met meer dan 1000 medewerkers. Vorig jaar stonden we op de 42e plaats.

Wil je meer weten over het onderzoek en de resultaten? Kijk dan op de website van de Beste Werkgevers.

2 reacties

Gefeliciteerd met zo´n werkgever. Is ook wel iets om (steeds meer) trots op te zijn.
SVP nu niet naast je schoenen gaan lopen hé?
@SNS gefeliciteerd met dit resultaat. In ieder geval zijn jullie medewerkers behoorlijk content met de bedrijfsvoering van de SNS. Hou dat vast!
Groet,
Ben 🆒
PS Is die tevredenheid bij klanten ook al zo hoog?
We gaan zeker niet naast de schoenen lopen, Ben. We zijn vooral trots en dankbaar 🙂 In ons jaarverslag publiceren we de Net Promoter Score, ofwel: of de klanten net zo tevreden zijn.

Reageer