SNS

Inzicht in uitgaven in mobiele app

  • 9 november 2019
  • 1 Reactie
  • 9473 Keer bekeken

In de mobiele app zit onder 'tabblad’ ‘Inzicht’ een categorisering van uitgaven naar boodschappen, kleding, etc.

Wat ik daarin mis zijn de volgende zaken:

  • Spaartransacties. Graag zou ik zien hoeveel ik spaar en eventueel voor welk doel
  • In ‘bij en af’ zijn al mijn transacties te zien. Daar zou het fijn zijn dat je ook ziet in welke categorie deze is ingedeeld.
  • Betalingen naar andere rekeningen, bijvoorbeeld van persoonlijke rekening naar een gezamenlijke en/of rekening zie ik volgens mij niet terug. Hiervoor ook graag een duidelijke categorie toepassen.
  • Ook ontvangsten kunnen indelen in inzicht. Dit bijvoorbeeld in relatie tot sparen, wanneer je overboekt van spaarrekening via betaalrekening zouden deze tegen elkaar weg moeten vallen. Hetzelfde geldt voor wanneer je bijvoorbeeld met een groep uit eten gaat en je zelf betaald en deels via een betaalverzoek terugbetaald krijgt. Deze beide transacties wil ik dan graag onder ‘uit eten’ gesommeerd zien. 

Is dit herkenbaar?


1 reactie

Goedemiddag @gertjeh67,

Wat leuk dat je gebruik maakt van Inzicht in de mobiele app en dank voor je feedback. Graag reageer ik op je voorstellen/vragen. Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil zit tussen het Huishoudboekje in Mijn SNS en Inzicht in de mobiele app. Het verschil tussen Inzicht en het Huishoudboekje is dat je in Inzicht geen inkomsten kunt indelen en geen budgetten kunt aanmaken. Dit is in het Huishoudboekje wel mogelijk. Je kunt de categorieën aanpassen in je mobiele app door de rekening te kiezen, te klikken op ‘Inzicht’, de categorie en transactie te selecteren en vervolgens via ‘Details’ en ‘Categorie’ deze een andere naam te geven. Wat je spaartransacties betreft: hiervoor kun je spaarpotten aanmaken in je mobiele app. Kies in je overzicht een spaarrekening, kies vervolgens voor 'Spaarpotten' en klik rechts bovenin het scherm op '+'. Kun je hiermee uit de voeten? En probeer je het Huishoudboekje ook eens in Mijn SNS? Ik ben benieuwd naar je bevindingen :slight_smile:

Reageer