SNS

Kan ik zonder digipas geld overboeken naar een rekening?

  • 3 juni 2020
  • 4 Reacties
  • 5344 Keer bekeken

Mijn man en ik hebben allebei een sns rekening. Voorheen kon ik geld overboeken  naar mijn man met alleen een code maar nu moet het met digi d pas. Kan niet vinden hoe  ik dat kan aanpassen?


4 reacties

Ik ben bang dat je dat niet kunt aanpassen. Uit veiligheidsoverwegingen is de digipas-controle ingevoerd.

Zoals je weet: veiligheid en gebruiksgemak zijn geen vriendjes. Dat de ander toevallig je man is doet uiteraard voor de veil;igheid niet ter zake.

Reputatie 1

Goedenavond @chelle26 welkom bij de SNS Community. Leuk dat je hier je vraag stelt. Doe je de overboeking in Mijn SNS of in de app? In Mijn SNS doe je een overboeking met de digipas of de QR-code. Als je een overboeking in de app doet, dan heb je de digipas nodig als je boven je limiet komt. Je limiet stel je in bij ‘Instellingen’ en dan ‘Inloggen en limieten’.

Ik maak over in de app met digi code ook als ik niks heb overmaak kan ik niet naar mijn man overmaken moet ik altijd de digi pas gebruik. Naar andere rekeningen kan ik wel overmaken met digi code of vingerafdruk .

Reputatie 1

Als je je postcode, huisnummer, geboortedatum en geboorteplaats stuurt naar webcare@sns.nl, dan kijken we na wat er aan de hand is. Vermeld je in de mail ook deze topic? Dan zien we direct waar het over gaat. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. Voor nu wens ik je een fijne avond.

Reageer