SNS

Testen van The Moneyer: inschrijving gesloten

  • 3 januari 2018
  • 6 Reacties
  • 32419 Keer bekeken

  • Oud community manager
  • 67 reacties
Enkele weken geleden vroegen wij jullie wie er interesse heeft om een nieuwe app te testen. Inmiddels hebben we ruim voldoende aanmeldingen om het onderzoek te starten. Omdat het aantal beschikbare testapplicaties in deze fase beperkt is, is het vanaf nu niet meer mogelijk om je aan te melden.

Start van het onderzoek


We starten het onderzoek een week later dan aanvankelijk gemeld. De nieuwe startdatum is 15 januari aanstaande. Op die dag ontvangen de deelnemers een e-mail waarin staat hoe ze zich bij de test aan kunnen sluiten en hoe ze de app kunnen downloaden.

De testfase duurt twee maanden. Gedurende deze tijd verwachten we van de deelnemers dat ze de app regelmatig gebruiken. Ook stellen we vragen over het gebruik, dit kan in de vorm van een enquête maar we vragen ook om feedback hier op de community te delen.

Het onderzoek is openbaar. Dus ook als je niet actief deelneemt aan de test, kun je via de community op de hoogte blijven van de bevindingen en de resultaten.

6 reacties

Wat is de relatie tussen SNS (cq. de Volksbank) en The Moneyer dat juist deze app getest gaat worden?
Hallo Blacktomcat,
Bij de ontwikkeling van nieuwe diensten maken we voortdurend de afweging of we deze zelf ontwikkelen of ‘inkopen’. Voor bepaalde innovaties zoeken we actief de samenwerking met startups en jonge bedrijven. The Moneyer is een van die bedrijven.
Het voordeel voor ons is dat het werken met meerdere kleine bedrijven ons innovatietraject flexibeler en specifieker maakt. Onze partners krijgen door de samenwerking met SNS toegang tot een aanzienlijk marktpotentieel.
Wij kozen voor The Moneyer omdat hun toepassing heel goed aansluit bij de doelstelling van SNS om Nederland financieel steeds slimmer te maken.
Wat gebeurd er met de verzamelde gegevens? Worden deze na een periode van laten we zeggen een half jaar verwijderd zodat niemand hier nog inzage in heeft achteraf?

En dan heb ik het uiteraard over alle transactiegegevens.
Anybody out there???
Hoi Sjaakie93,
Aan het einde van het onderzoek worden de gegevens verwijderd. Dit staat in de voorwaarden die de deelnemers aan het onderzoek hebben ondertekend.
Prima

Reageer