SNS

Bug: Navigeren naar meer 'volgend' in profiel

  • 23 april 2018
  • 14 Reacties
  • 19761 Keer bekeken

Badge +1
@Mods,
Ik volg 33 personen, maar er worden er maar 25 getoond zonder dat ik naar de resterende 7 kan navigeren.

14 reacties

Badge +2
Goedemorgen eRik19,

Je wil natuurlijk inzicht hebben in alle gegevens. Je signaal heb ik doorgezet naar InSided met het verzoek om dit op te lossen. Zodra ik een reactie ontvang, laat ik dat hier weten.
@Mods,
Ik volg 33 personen, maar er worden er maar 25 getoond zonder dat ik naar de resterende 7 kan navigeren.

...om over die achtste maar te zwijgen? 😃
Badge +1
@Koos, je hebt zeker wel door wie die achtste is....
Reputatie 3
Badge +1
Big Brother?
(aka BigBen ;))
Badge +2
Bij InSided hebben ze getest wat de oorzaak is en het blijkt dat wanneer je iemand ontvolgt, het getal van het aantal mensen dat je volgt niet wordt aangepast. Het lijkt erop dat dit de oorzaak is dat je niet alle volgers kunt zien. Bij InSided gaan ze ermee aan de slag en als ze het hebben opgelost, brengen we jullie op de hoogte.
Big Brother?
(aka BigBen ;))

Wat deed ik nu weer fout? ;-)
Groet,
Ben 🆒
Badge +1
@Marijke, dank voor de terugkoppeling.
Badge +2
Goedemorgen,

Deze ochtend begin ik met goed nieuws: het probleem is verholpen :)

@eRik19: Kijk je of het aantal personen dat je volgt, klopt? Als je iemand volgt of ontvolgt, dan zie je het nieuwe aantal volgers nadat je de pagina hebt ververst (F5).
Badge +1
Marijke, jammer dat ze bij Insided het verkeerde hebben getest. Blijkbaar hebben ze een probleem gevonden, maar niet mijn probleem na gespeeld.
Mijn toestand was dat ik het volgende zie op mijn pagina '33 Volgend' Volgend (25), dus net zo als in mijn oorspronkelijke melding.
Ik heb dus alle 25 zichtbare personen ontvolgd; pagina gerefreshed en dat zie ik '8 Volgend' Volgend (8) en ik tel ook 8 personen. Dus blijkbaar heb ik geen last van die bug die Insided opgelost heeft.
Als ik nu weer een aantal mensen toevoeg krijg ik te zien '27 Volgend' Volgend (25). Mijn lijst met personen is 25 items lang en ik kan nog steeds niet naar een 'volgende' pagina om de resterende 2 personen te bekijken.
Ik denk dat jij dit zelf ook heel snel kunt testen (gewoon een paar leden gaan volgen) en dan zul je merken dat als je boven de 25 komt en niet iedereen kunt zien.

Helaas geen goed nieuws, jammer dat ik dit nu weer zelf moet testen...
Hoi eRik19,

Wat onhandig dat het bij jou niet is opgelost. InSided heeft het uitvoerig getest en er zijn geen problemen meer gevonden. Na jouw reactie hebben ze het onderzoek heropend, zodra ik meer weet laat ik van me horen.
Badge +1
Dennis test het zelf ook even, het gaat erom dat je lijst van volgers boven de 25 uitkomt en je ze niet allemaal kunt zien, dat is wat anders dan testen op toevoegen/verwijderen (de bug die Insided heeft opgelost).
Laat ze maar aantonen dat er navigatie aanwezig is om meer dan 25 volgers te bekijken...
Badge +2
Goedemiddag eRik19,

InSided geeft aan dat het opgelost moet zijn. Probeer je het nog een keer?
Badge +1
Ja , is opgelost. Bedankt voor pushing...
Badge +2
Dat is goed nieuws. Graag gedaan 🙂

Reageer