SNS

Beantwoord

Kan niet met oude account inloggen op SNS Community

  • 28 januari 2016
  • 3 Reacties
  • 8604 Keer bekeken

Ik heb me lang geleden, toen de Community net was opgestart, aangemeld onder gebruikersnaam imzadi.
Daarna ben ik een tijd niet actief geweest.
Toen ik zojuist wilde inloggen op de community, moest dat via 'mijn SNS'/internetbankieren. Nadat ik daar was ingelogd, werd me gevraagd een gebruikersnaam en emailadres voor de community op te geven. Wanneer ik mijn geregistreerde gebruikersnaam en/of emailadres invulde, kreeg ik de melding 'gebruikersnaam bestaat al' of 'er is al een gebruiker met dit emailadres geregistreerd'. Ik kon nergens een mogelijkheid vinden om op mijn bestaande account in te loggen en heb dus maar een nieuwe gebruikersnaam gekozen en een ander emailadres ingevuld.

Blijkbaar was mijn oude Community-account nooit aan mijn SNS rekening gekoppeld.

Is er een mogelijkheid dat ik alsnog weer onder mijn gebruikersnaam 'imzadi' kan inloggen, en dat mijn posts onder 'imzadi75' naar mijn oude account worden verplaatst? Of moet ik voortaan als 'imzadi75' verder?
icon

Beste antwoord door Wanda 1 februari 2016, 14:38

Hoi Imzadi,Welkom terug! Het klopt, jij hebt inderdaad je inlog niet gekoppeld aan je Mijn SNS omgeving. Voordat we overgingen naar de nieuwe manier van inloggen via Mijn SNS, hebben we de communityleden hiervan op de hoogte gebracht. Gelukkig is dit geen probleem en heb ik de koppeling alsnog gemaakt aan de hand van je nieuwe gebruikersnaam. Als je via Mijn SNS naar de community gaat, dan kom je weer op je oude account uit. Ik ga nu onderzoeken of ik de 2 topics die je met je nieuwe account hebt aangemaakt, ook om kan zetten naar je oude gebruikersnaam. Zodra dit gelukt is, laat ik het je weten.
Bekijk origineel

3 reacties

Hoi Imzadi,

Welkom terug op de community 🙂. Ik leg je vraag voor aan Wanda, we komen er volgende week op terug of je je oude account terug kunt krijgen.

Om een beetje wegwijs te worden is het leuk om dit topic ’Welkom op de community’ door te lezen. Mocht je meer willen weten over andere leden en iets over jezelf willen vertellen, dan kun je dat doen in de Koffiekamer. Als je je niet al voorgesteld hebt met je oude account natuurlijk 😉.
Hoi Imzadi,

Welkom terug! Het klopt, jij hebt inderdaad je inlog niet gekoppeld aan je Mijn SNS omgeving. Voordat we overgingen naar de nieuwe manier van inloggen via Mijn SNS, hebben we de communityleden hiervan op de hoogte gebracht. Gelukkig is dit geen probleem en heb ik de koppeling alsnog gemaakt aan de hand van je nieuwe gebruikersnaam. Als je via Mijn SNS naar de community gaat, dan kom je weer op je oude account uit. Ik ga nu onderzoeken of ik de 2 topics die je met je nieuwe account hebt aangemaakt, ook om kan zetten naar je oude gebruikersnaam. Zodra dit gelukt is, laat ik het je weten.
Hoi Wanda,

De koppeling is inderdaad gelukt, zodat ik nu weer als Imzadi kan inloggen.
Hartelijk dank!

Reageer