SNS

Beantwoord

Wanneer ontvang ik mijn pincode?

  • 3 december 2018
  • 1 Reactie
  • 18259 Keer bekeken

Ik heb vorige week woensdag 28 november mijn pas ontvangen maar nog steeds geen pincode waarom duurt het zolang ?? Vind het allemaal wel heel vreemd iemand ervaring mee en waarom het zo lang duurt wanneer krijg ik hem binnen??
icon

Beste antwoord door Dennis 3 december 2018, 09:23

Hoi Samantha1997,Welkom op de community. Wat fijn dat je de pas hebt ontvangen. Heb je een nieuwe rekening aangevraagd of was je pas stuk of vermist? Vanwege veiligheidsredenen sturen we de pincode in een losse envelop, deze komt (afhankelijk van de postverzending) meestal 2 werkdagen later dan de pas binnen. Als je op woensdag je pas hebt ontvangen, dan kan het zijn dat je de code morgen ontvangt. Zo niet, dan vraag je de code hier opnieuw aan.
Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Samantha1997,

Welkom op de community. Wat fijn dat je de pas hebt ontvangen. Heb je een nieuwe rekening aangevraagd of was je pas stuk of vermist? Vanwege veiligheidsredenen sturen we de pincode in een losse envelop, deze komt (afhankelijk van de postverzending) meestal 2 werkdagen later dan de pas binnen. Als je op woensdag je pas hebt ontvangen, dan kan het zijn dat je de code morgen ontvangt. Zo niet, dan vraag je de code hier opnieuw aan.

Reageer