SNS

Beter voor elkaar

  • 3 februari 2020
  • 0 Reacties
  • 1399 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4

Maatschappelijke missie
De Volksbank wil haar maatschappelijk profiel versterken. De meeste mensen kennen alleen de bankmerken van de Volksbank, maar niet het moederbedrijf. We willen meer mensen laten weten waar wij voor staan als de Volksbank, namelijk dat het bij ons niet alleen om geld draait, maar ook om een beter Nederland. Met je geldzaken kun je dus wel degelijk bijdragen aan een betere samenleving. Deze maatschappelijke missie willen we naar buiten brengen. Vandaar de campagne Beter voor elkaar. Het is onze belofte aan Nederland.


Samen zichtbaar
De Volksbank is het moederbedrijf van vier bankmerken: SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Samen investeren wij in een beter Nederland. Elk van de bankmerken draagt daar op zijn eigen manier aan bij. Met SNS helpen we mensen met hun geldzaken. Ook als het even tegenzit. Met ASN Bank zetten we ons in voor een duurzame wereld. Met RegioBank zijn we actief in de buurt. En met BLG Wonen zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld ook starters een woning kunnen kopen.

Eurowijs
Samen zetten we ons dus in voor een beter Nederland. Ieder merk op zich, maar ook met elkaar. Dat doen we bijvoorbeeld met Eurowijs van de Volksbank, een gratis lesprogramma dat kinderen op basisscholen al jong leert omgaan met geld. Want, zo blijkt uit onderzoek, daarmee verkleinen we de kans dat ze op latere leeftijd geldproblemen krijgen.

Budgetcoach
Bij de Volksbank draait het niet alleen om geld, maar óók om een beter Nederland. Wij geloven niet in incassobureaus; onze bankmerken helpen liever bij betalingsproblemen. Bijvoorbeeld met een budgetcoach, die klanten met een betalingsachterstand op de hypotheek hulp biedt en heldere betaalafspraken maakt. 

Duurzaam
De Volksbank heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en streeft er naar om in 2030 als eerste Nederlandse bank volledig klimaatneutraal te zijn door via ASN Bank meer te investeren in duurzame projecten zoals zon- en windenergie. De Volksbank draagt zo bij aan een betere wereld.


0 reacties

Geen reactie

Reageer