SNS

Bloemen kado

  • 11 mei 2016
  • 12 Reacties
  • 11689 Keer bekeken

Bij deze wou ik graag het volgende delen: Vandaag ontving ik een hele mooie en GROTE bos bloemen van de SNS bank, op het kaartje stond: bedankt dat je al 35 jaar klant bent van de SNS bank, namens de SNS community Wanda. Dus namens mij iedereen hartelijk bedankt, nu alleen nog een grote vaas regelen want de bos staat nu noodgedwongen(vanwege de grote) in een emmer!!

12 reacties

Hoi Japiekraak,

Wat leuk dat je dit met ons deelt. Wij zijn ook erg blij met jou als klant. Geniet van de bloemen en succes met het vinden van een geschikte vaas 🙂.
Dankjewel Wouter, gelukkig had mijn buurvrouw nog een mooie grote glazen vaas met "Home Sweet Home" dus ze staan nu op de tafel, scheelt weer, want "ons is zuinig" (Drents)(

Dat is inderdaad een mooie grote bos. Wat fijn dat je een vaas hebt kunnen lenen bij de buurvrouw; dat staat toch een stuk gezelliger dan een emmer.
Inderdaad in het mooie Drenteland zeggen we dan "kost wat , maar dan hebbie ook wat.
Ben bang dat ik de volgende 35 jaar als mijlpaal niet haal, of is het vanaf nu zo dat elk jaar telt??
Ik kan niets inbrengen tegen de Drentse uitspraak. Je hebt helemaal gelijk. De mijlpalen worden natuurlijk steeds specialer, maar of er elk jaar een bloemetje komt, dat blijft een verrassing tot volgend jaar 🆒.
De mijlpaal 50! moet te doen zijn, ik wacht vanaf nu elk jaar in spanning af. Zoals ook mijn Drents konijn

Nogmaals allemaal bedankt.
50 jaar klant bij SNS, dat is een mooi streven. Dat konijn mag volgend jaar met Pasen bij mij de inhoud van zijn mandje wel komen verstoppen.
Helaas Wouter, dat zal niet gebeuren. Het is mijn zelf afgericht en opgevoed Drents konijn, en mag ook mijn erf niet af!!! Anders moet ik dan steeds zijn mandje bijvullen.

Badge +1

Beste Tibor, inderdaad ligt het konijn aan de ketting, dat moet wel met de huidige spaarrente want dat lijkt hier wel op???

hahaha

De spaarrente is niet hoog, dan ben ik met je eens. Ik kijk weleens rond op vergelijkingssites, dan zie je dat de rente overal laag is. Daar staat tegenover dat de hypotheekrente ook laag is, misschien kun je dan op zoek naar een groter hok voor je konijn 😉.
Dat ben ik met je eens, maar om nog groter te gaan wonen voor mijn konijn is wel

een groter risico, alhoewel ik overtuigd ben dat de rente nog wel verder daalt, nu alleen de hypotheekrente nog want die blijft giga achter,(lees de verslagen van ING en ABN maar),maar ik klaag niet hoor!

Reageer