SNS

Facebookpagina SNS Bank maandag 24 oktober live

  • 20 oktober 2011
  • 10 Reacties
  • 14400 Keer bekeken

Maandag is het zover, dan gaan wij ook live met een Facebookpagina. Achter de schermen hebben we er superhard aan gewerkt. We vinden het ontzettend leuk en spannend tegelijk om live te gaan! Als we maandag live gaan hebben we ook een leuke actie, daar vertel ik nu niet te veel over. Kunnen jullie maandag zelf naar gaan kijken 😉.In een poll hebben we al een keer gevraagd wat jullie van een Facebookpagina van SNS Bank verwachten. Daar kwam toen uit dat de content een goeie mix moet zijn van productinformatie, nieuws en actiematige content. Daar gaan we ons best voor doen. Maar we willen ook even afwachten wat er door bezoekers wordt geplaatst aan berichten.Hoe vaak denken jullie facebook te gaan bekijken?

10 reacties

Hi allemaal,

SNS Bank vindt het belangrijk ook kinderen van nu om te leren gaan met sparen. Daarom doen we ook actief me aan de Wereldspaardag. Daarnaast zullen we tijdens de Week van het Geld van 7 november t/m12 november, een initiatief van Wijzer in Geldzaken, ook deelnemen om les te geven op scholen

kun jij je nog herinneren wanneer je voor het eerst in aanmerking kwam met sparen? En vond je dat een goede methode?

Groet,

Charlotte.
Mijn kinderen krijgen voor elke dag dat ze lief zijn geweest een krul op hun krullenkaart. Een volle kaart van 20 krullen vertegenwoordigt ?5,- .. ze kunnen hem inwisselen bij de speelgoedwinkel (die nemen ze ook echt aan de kassa aan :D). Noah (6) begint zich nu te beseffen dat hij ook 2 kaarten kan sparen! Hij neemt het zich elke keer voor, maar tot nu toe was de verleiding in de speelgoedwinkel toch te groot om het daadwerkelijk te doen...
Badge
Nooit, ben ik bang, want ik doe niet aan Facebook. Desondanks hoop ik dat jullie harde werk succes heeft. 🙂
Hi KKoenen,

wat een superleuke methode om kinderen te leren sparen!! Als je vandaag naar de SNS Winkel gaat en een willekeurige spaarrekening opent, krijg je geloof ik ook een leuk spel (het zakgeldspel).

Misschien iets voor jouw kinderen?

@ReinoutS, dank je wel voor je succeswens! Jammer dat je niet gaat kijken op Facebook, maar wat niet is kan misschien nog komen :)

Groet,

Charlotte
Reputatie 4
Badge +1
dus....waar is de link naar de FB page?
Hoi Sanne en andere leden,

De FB pagina gaat om 2 uur live. We houden de link nog even voor ons (en laten jullie nog in spanning). Charlotte plaats 'm zo snel mogelijk.

Snel meer info, dus...

Groetjes,
Stefanie.
Hi Sanne,

zoals Stefanie net al aangaf zijn we nog niet live. Ik durf niet te zeggen dat we exact om 14.00 uur live zijn, Maar de pagina in de lucht is, laat ik het meteen weten !

Groet,

Charlotte
Je kunt onze Facebookpagina liken! Ga naar www.facebook.com/jouwsnsbank

Groet,

Charlotte
De berichten die ik op het SNS Facebook Prikbord plaats worden niet getoond???// Edit : Hmmmm.. verkeerde Facebook pagina.. er is kennelijk ook een "SNS Bank 123" facebook pagina (!) .. ook van jullie?? anders : markeren als frauduleus!!
Hi KKoenen,

dat klopt er zijn meerdere pagina's aangemeld, en er is er maar een van ons. Als je SNS Bank intypt komen er soms (niet altijd) een aantal persoonlijke pagina's bovenaan te staan. Daarna zie je pas de bedrijfspagina's.

Als je ons wilt zoeken kun je facebook.com/jouwsnsbank gebruiken. Je ziet staan SNS Bank Croeselaan en we hebben nu ongeveer 1200 likes (loopt gestaag op). Daar kun je je berichten plaatsen , leuk! Heb overigens wel een reactie op het movember berichtje van jou zien staan 🙂!

Dank voor je tip: als frauduleus aanmelden! Ga ik doorgeven.

Groet,

Charlotte

Reageer